Gratis backup af billederne på mobiltelefonen med Dropbox

De fleste mennesker har rigtig mange billeder liggende på mobiltelefonen, for den er det kamera man altid lige har ved hånden. Desværre er der også rigtig mange, der glemmer at få overført billederne til computeren der hjemme. Hvis du er så uheldig at tabe mobiltelefonen i toilettet, får den stjålet eller hvis den pludselig går i stykker, så er alle billederne tabt for altid.

Sådan sikrer du dine billeder på mobiltelefonen

Der er ingen grund til at risikere at miste alle billederne på mobiltelefonen, for der findes faktisk et gratis program, som er meget nemt at installere og som hele tiden kan sørger for at lave back up af billeder eller for den sags skyld også dokumenter, der er gemt på din smartphone.

Programmet hedder Dropbox og kan hjælpe dig med at lave back up af billeder og vigtige dokumenter på din computer og smartphone. Programmet gemmer billederne online på nettet og du kan ved at indtaste brugernavn og adgangskode altid nemt se eller hente billeder og dokumenter, som du har gemt. Det er også muligt at dele billeder eller dokummenter med venner ved at sende dem et link til de billeder, som du ønsker at dele med dem.

Dropbox hjælper dig med at lave backup af dine billeder, dokumenter m.m.

Du kan bruge Dropbox på både PC, Mac og alle  moderne smartphones og tablets. Du får gratis 2 gb lagerplads og kan opgradrer til mere lagerplads mod en mindre betaling. Du kan også gøre dig fortjent til mere gratis lagerplads f.eks. ved at få dine venner til at oprette en Dropbox konto.

Du kan nemt komme i gang ved at lave en gratis konto via linket her: Dropbox eller du kan hente app’en via din smartphone.

Der findes også en række andre muligheder for gratis lagerplads på internettet. Google, Flicker og en lang række andre tilbyder at passe på dine billeder og dokumenter m.m. via forskellige tjenester. Fordelen ved Dropbox er, at du bare sætter det op og så kører det hele automatisk uden at du behøver at bekymre dig om at lave backup af dine filer.

Links til mere info om Dropbox:

http://www.dr.dk/Nyheder/Viden/Tech/2013/07/10/093651.htm

http://da.wikipedia.org/wiki/Dropbox

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *