Kalender 2014 – lav en gratis kalender lige til at printe ud

Oversigtskalender til at printe ud.

Hvis du har du brug for en overskuelig kalender lige til at printe ud er der flere muligheder. Der er faktisk rigtig mange hjemmesider, som tilbyder en gratis kalender, hvor du selv kan tilføje f.eks. mærkedage pynt m.m. Du kan f.eks. lave en fødselsdagskalender, så du ikke glemmer moster Ellens fødselsdag, eller du kan lave en overskuelig kalender så familien hele tiden er opdateret om fremtidige begivenheder. Du kan f.eks. prøve denne simple og meget overskuelige kalender: http://kalendersiden.dk/

Se ugenumre

Hvis du bare har brug for en oversigtskalender, hvor du kan se ugenumre, så prøv denne side: http://ugenr.dk/kalender/2013-1

Her er den mest smarte kalender af dem alle

Hvis du har brug for en personlig og helt gratis kalender, som du kan tilgå fra alle platforme. Det vil sige smartphone, pc, iPad og diverse tablets, så er google’s online kalender helt suveren. Her er der ikke tale om en gammeldags papirkalender, men derimod din egen personlige online kalender. Tjenesten er gratis at anvende og kræver blot, at du har et log in til Google. Det tager ikke mange minutter at lave og kræver blot at du opretter en Gmail konto. Når først du har et log in til Google, er der mulighed for at gøre brug af en lang række services, ud over din mailkonto og kalenderen. F. eks. kan du gemme og dele domumenter online med Google Drev, eller gemme fotos på Picasa, som fungerer som et online fotoalbum, hvor du kan invitere venner og familie til at se men på de sidste nye billeder.

Det gode ved Google’s kalender er, at du kan anvende den både fra din PC og fra din smartphone, som de fleste jo alligevel altid har ved hånden.  Det er nemt, at sætte kontoen op på sin smartphone, uanset om du har en iPhone eller en mobil, der har Android som styresystem (eller for den sags skyld en mobil med et af de andre styresystemer).

Bliv mindet om dine aftaler

Hvis du har noteret en aftale i kalenderen kan du blive mindet om den lidt før, så du f.eks. ikke glemmer at komme til tandlægen m.m.

Fordelen ved google’s kalender er ikke kun at den er gratis. Den helt store force er, at det hele bare fungerer så super godt at de fleste som har prøvet kalenderen vil nok aldrig vende tilbage til den gammeldags papirudgave igen.

Du har sikkert på det seneste hørt i medierne, at Google overvåger hvad du skriver på din mail. I praksis er der nok ikke så meget at være bekymret for, for der sidder jo ikke nogen mennesker og læser dine mails. Google scanner indholdet og finder relevante anoncer, der bliver vist i siden. Det er så Googles pris for at levere en fantastisk gratis service. Jeg synes personligt det er helt ok. Hvis du har en mening om det, så skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *