Den bedste og billigste slankekur

Bedste og billigste slankekurSlankekur er et hot emne. Ofte er det kvinder, der er meget interesseret i emnet. Nogle har en drøm om at tabe 5 eller 10 kg en dag, når der er tid til det, mens andre konstant er på slankekur – eller starter forfra hver mandag.

Sådan gør du

Det kan være svært at tabe sig. Mange tror, at de kan krybe udenom ved at købe eksempelvis slankepulver eller piller. Men tænk over det – ville verden stå overfor et så enormt problem med overvægt, hvis der virkelig fandtes en vidundermiddel såsom en shake eller en tablet? Desuden er slankepulver hverken en billig eller holdbar måde at tabe sig på. Det er muligt, at producenterne bag slankepulveret på ganske kort sigt godt kan holde løftet ‘tab dig 5 kg hurtigt og nemt’’. Men hvad så med det lange løb? Du kan ikke leve af pulver for evigt. Det er ikke sundt, og det er meget kedeligt. Problemet bag overvægt er netop forkerte kostvaner og mangel på motion. Ingen af delene for nogen opmærksomhed, hvis du bruger slankemidler. Hvis du vil være slank og blive ved med at være det, så kan du bare ikke komme uden om at ændre dine kostvaner og komme op af sofaen. Forestil dig, at du har været to uger på pulvershakes og måske har tabt dig et par kilo. Når du så bliver træt af pulvershakes, så vil du vende tilbage til dine gamle madvaner, fordi du endnu ikke har været igennem den proces, det er at forandre dem. Desuden har du brugt omkring 1000 kroner på pulver – eksempelvis det kendte mærke Nupo – og ja, det bliver 2000 kroner om måneden bare for pulveret! Det kan man få meget frugt, grønt, fisk og magert kød for. Resten af familien har højst sandsynlig ikke tænkt sig at hoppe med på Nupo’en, så du skal alligevel købe ind til dem. Alt i alt bliver dit dagligvarebudget meget overbelastet i ‘pulverperioden’! Der er kun en vej til varigt vægttab, og du ved det godt! Heldigvis er den rigtige vej også den billigste. Du kan sagents købe ind til spændende mad i discountforretningerne. Køb årstidernes frugter og grønsager, for de er tit de billigste. BT tipper om, at du skal bruge mange krydderier, eksempelvis chili, paprika eller karry, da smagfuld og krydret mad giver bedre mæthedsfølelse. Der er mange, mange tips og opskrifter derude til den rigtige slankekur, således at det til sidst bliver til en god livsstilsændring i stedet, og det er holdbart.

Sparetip

Det kan også være dyrt at melde sig ind i fitnesscentre. Specielt hvis du nok ikke kommer alligevel. Gå en tur nogle gange om ugen eller tag cyklen. Det koster ikke noget. Det er forkert at tro, at du, for at tabe dig, skal kaste dig ud i maratonlignende træningssituationer. Meget mindre kan gøre det. Er det ikke fantastisk som den billige fremgangsmåde er den bedste, hvis du vil tabe dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *