Sådan får du fat i det billigste julepynt

Spar penge på julepyntJulepynt er der nok af. Knap har vi ramt november, før butikkernes og supermarkedernes hylder kæmper med at bære dette års sortiment af nisser og glitterstads. Men det kan være svært at få råd til julegaverne, hvis du samtidig ønsker dig et hjem, der ligner noget fra juleudgaven af et amerikansk boligmagasin.

Her er verdens bedste tip til dig, der elsker de røde, det gyldne og det grønne: Vent med at købe det til efter jul!

Som november bliver til december, og vi nærmer os jul, vil du også opleve, at nogle af julevarerne begynder at komme på tilbud. Især supermarkedernes udvalg sælges ofte til nedsatte priser, når december er et par uger gammel, men også butikker som Imerco, Inspiration og Kop&Kande lemper lidt på nogle af de ellers ret høje priser. Du kan vælge at slå til nu, men du kan også vente, til juleballet er overstået. For mellem jul og nytår kan du gøre en fantastisk handel. Og selvom det kan være lidt trist ikke at kunne pryde stuen med dette års nyanskaffelser, så er det hele nyt og spændende, når du pakker det ud næste jul.

Samme princip med julekalenderen

Vi vil ikke anbefale dig at lægge en chokoladekalender på lager i et år. Du bør heller ikke hamstre adventskalendere med vingummi, marcipan eller lakrids for den sags skyld, for her kan fødevaresikkerheden også komme på spil.

Legetøjskalendere er dog en helt anden sag.

Der findes efterhånden i ikke den tegnefilm, som ikke også har sin egen julekalender med 24 låger. Børnene genkender dem straks og vil så gerne have fingrene i en af dem.

Problemet er bare, at der er pokkers dyre!

Tag eksempelvis Gurli Gris eller Paw Patrol. Begge populære serier, som tilbyder børnene deres helt egen lågekalender med 24 stykker legetøj. Men prisen pr. kalender er den samme, som mange børnefamilier lægger til side til selve julegaven til familiens mindste. Både Gurli og hundebanden koster dig nemlig 279 kr. Os bekendt har legetøj ingen udløbsdato, og derfor kan du med fordel shoppe børnenes kalender i meget god til. Køb lågekalenderen til næste år allerede nu. Både fysiske butikker og netshops sælger dem med store rabatter, og du kan derfor være heldig at finde dem til 100-150 kr. Sikken besparelse!

Der kommer sikkert en 2020 version af de forskellige kalendere til næste år. Men hvad gør det? Børnene går ikke så meget op i årstal, og det er bare endnu sjovere at finde noget andet legetøj bag lågen, end kammeraten har fået.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *