Spar penge på savsmuld

Savsmuld har utallige anvendelsesmuligheder, hvorfor det er et godt sted at kunne spare penge. Hvis ud vælger den rigtige leverandør er der nemlig mange penge at hente, både på produkt og levering.

Savsmulds mange anvendelsesmuligheder
Du kan bruge savsmuld til mange ting. Det er et solidt og stærkt absorberende materiale, som fungerer godt i hestestalden eller på autoværkstedet. I hestestalden absorberes uheld og væsker med Dansk Træmels kendte “Super Sug” savsmuld. I autoværkstedet fungerer “Super Sug” også som perfekt opsugning med et miljørigtigt og minimalt forbrug.

Herudover kan du selvfølgelig også bruge savsmuldet som stråelse til grise og svin. Smuldet har ingen træsplinter og uden støvgener.

Faktisk er der også flere, som vælger at bruge savsmuld i tapetblandinger, for at det giver en mere ujævn overflade. Det kan du nok ikke lave selv, men det er blot for at nævne endnu en af de mange anvendelsesmuligheder, som der er ved brug af savsmuld!

sawdust01

Køb savsmuld i store partier
Hos Dansk Træmel kan du købe store partier af savsmuld til alverdens formål, som nævnt ovenfor. Så har du brug for et stort parti savsmuld til dit autoværksted eller til dine kreaturstalde, så kan du med fordel købe savsmuld i store partier hos Dansk Træmel. Dansk Træmel er Danmarks største leverandør og producent af bl.a. savsmuld og røgsmuld til røgning.