Smarte plantekasser til haven

Med en plantekasse i træ har du mulighed for at udsmykke dine have uden at ødelægge den gode stemning. En plantekasse i træ gør nemlig det at du kan plante blomster og planter med et flot naturmateriale som træ til at afgrænse dine planter. Træ giver simpelthen mere harmoni i din have end plastik, som også sommetider bliver anvendt til blomsterkasser og lignende.

Plantekasser i træ har den anden gode fordel at den begrænser ukrudtet i din have. Du slipper for at skulle gå hele haven igennem for ukrudt, da de planter, som vokser i kassen, kun har ukrudt i kassen. Det er altså begrænset, hvor vidt ukrudtet kan komme. Det gør det nemt for dig at luge ud.

Med en plantekasse i træ kan du endda lægge en lille have, hvor der ingen have er. Det kan du fordi plantekassen bare skal fyldes med jord og så kan den fungere som blomsterbed eller køkkenhave. Det er helt ideelt, hvis du bor i byen og ikke har en stor have, men må nøjes med en lille én.

Der er mange flere fordele ved at bruge en plantekasse i træ, men værd også at nævne er at utøj, såsom snegle og andre dyr, har sværere ved at komme ind til dine grøntsager, blomster eller hvad du end har plantet. Så beskyt dine planter med en plantekasse i træ.

Hvis du anskaffer dig en plantekasse i træ som har en smule højde får du også den fordel at dine planter kommer lidt op i højden. Det giver selvfølgelig sig selv at det er nemmere at luge og nusse om dine planter, hvis de kommer lidt højere op. Du får mindre ondt i ryggen, hvis du ikke skal bøje sig så langt ned. Alt i alt, så kan plantekasser kun gøre havearbejdet nemmere.