Til dig der skal renovere huset eller bygge selv

Står du overfor en større renovering af boligen eller skal du bygge nyt? Vi har samlet nogle gode råd til dig. 

Læg en plan og følg den!
Når du skal i gang med en omfattende renovering eller skal bygge nyt kan du støde på massere af spændende inspiration undervejs. Det er dog vigtigt, at du i den indledende fase forsøger, at lægge en fast plan over hvad du gerne vil have og følge den. Lav nogle inspirationsboards på Pinterest og prøv at tegne boligen op med hvad, du drømmer om. Hvis du blot giver dig i kast med en masse projekter uden at have nogen fast plan, vil du opleve, at processen hurtigt bliver uoverskuelig og et projekt, der egentlig skulle blive godt og inspirerende vil virke drænende og umuligt at få overstået.

Det generelle udtryk i boligen
Hvad er din stil? Er du meget minimalistisk anlagt når det kommer til indretningen? Så kan det være en god idé, at du gør minimalismen til et gennemgående tema igennem hele boligen, hvor du kun tilføjer små iøjefaldende materialer eller detaljer, som bryder en smule med det minimalistiske. Hvis du derimod godt kan lide en lidt mere sydlandsk indretning, med massere af farver og detaljer, kan du sagtens slå dig løs med flotte fliser og klinker samt farverige vægge og sprælsk indretning.

Fliser til badeværelse og køkken
Når du skal til at vælge nye fliser til både køkken og bad kan det være svært at gennemskue alle de utallige muligheder der er på markedet. Derfor kan det være en god idé, at alliere sig med en fagkyndig på området. Hos Flisekompagniet.dk får du Danmarks største udvalg af fliser, klinker og mosaikker, som passer til ethvert hjem og nybyggeri. Tag en snak med Flisekompagniet i deres showroom på Fyn, hvor de med glæde vil hjælpe dig på vej mod dine boligdrømme.