Spareråd – Sådan sparer du tid når du skal hjælpe venner og familie med at flytte

Spørger man danskerne om hvad de mest hader at foretage sig, så vil “hjælpe folk med at flytte” med garanti havne på en top-10. Det er ikke sjovt at spilde sin fridag på at hjælpe andre med at flytte, men man gør det alligevel for det er jo venner og familie der spørger om den slags.

Her er et lille tip som er taget fra Randy Pauschs inspirerende tale om time management. Brug det næste gang du bliver spurgt om at hjælpe med at flytte for dine venner eller familie.

Når nogen spørger dig om du vil hjælpe med at flytte, så spørg hvor meget der skal flyttes og hvor langt det skal flyttes. Skal det fra en 2. sal til en 3. sal og hvor langt væk i landet? Så kan du ud fra det vurdere hvor  stort et arbejde der skal til. Her kommer tippet så. Sig at du meget gerne vil hjælpe, hvis du får navnene på 7 andre som også siger ja til at hjælpe. Så undgår du at stå i en situation hvor du er den eneste der har sagt ja til at hjælpe med at flytte. Du kan naturligvis variere hvor mange mennesker du ønsker skal sige ja, ud fra hvor stort et arbejde du mener der ligger i flytningen.

Prøv det næste gang nogen spørger om du vil hjælpe med at flytte. Du kan skære flyttetiden ned fra at bruge en hel dag til blot nogle få timer.

Hvis du selv har nogle spareråd og sparetips så vil vi meget gerne høre dem. Du kan sende spareråd ind til os let og hurtigt via vores side spareråd og sparetips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *