Bestil mad ud af huset til en favorabel pris

Det er både besværligt, træls og meget tidskrævende selv at stå for maden til et stort arrangement. Der skal både planlægges menuer, handles ind, kokkereres og maden skal arrangeres, så den ser flot og indbydende ud. Derudover kan det også ende med at blive meget dyrt, da man ofte køber meget mere mad ind, end gæsterne kan spise. Derfor kan man med stor fordel overveje, om det ikke vil være meget nemmere at bestille maden udefra, da det både er nemmere, og maden bliver leveret klar til brug, og man slipper derudover for al stressen over at stå i køkkenet og lave mad i mange timer. Oftest kan der også være mange penge at spare, især hvis man vælger det rette catering firma.

Mad ud af huset kan bestilles til et væld af arrangementer

Hos det midtjyske catering firma, Madmutter.dk, har de specialiseret sig i levering af frokostmad til private, firmaer og bofællesskaber, men derudover leverer de også frisklavet, lækker og indbydende festmad til arrangementer i hele Midtjylland, og de sikrer dermed, at din fest bliver en succes. Madmutter leverer mad til et hav af arrangementer – lige fra barnedåb til begravelser, fra firmafester til receptioner, fra konfirmationer til 50-års fødselsdage og alt derimellem. Kort sagt, intet arrangement er for stort eller småt til Madmutters dygtige kokke, og de planlægger maden i skræddersyede løsninger til hver kunde, så man får præcis den slags mad man ønsker. Udover at kokkerere og levere lækker mad tilbyder Madmutter også et tilkøb af gode Chilenske aromo vine til meget favorable priser, så man er sikker på at kunne skylle maden ned med en god kvalitetsvin.

Erfarent catering firma i Viborg og omegn

Madmutter er et erfarent, lokalt catering firma, der er beliggende i Kjellerup, og de har gennem tidens løb leveret mad til mange forskellige arrangementer i Viborg og omegn. Udover at levere festmad til ethvert arrangement, tilbyder Madmutter også mad ud af huset, julefrokost ud af huset og diner transportable, alt sammen i Viborg og omegn, og selvfølgelig til en meget fordelagtig pris. Tøv derfor ikke med at bestille mad til dit næste arrangement hos Madmutter og ring til dem allerede i dag på tlf.: 20 88 76 22, og få et godt tilbud til din næste fest.

Madmutter tilbyder bl.a. lækre buffeter til dit næste arrangement. Det kan du læse mere om her.