Her sparer du mange penge på nye briller og synsprøve

Er den gal med synet? Hvis du finder den rigtige optiker kan du spare masser af penge, når du skal have taget synstest og efterfølgende have nye briller. Danske Crosseyes giver dig en gratis synsprøve og briller til helt uhørte priser. 

Historien om Crosseyes
Det er ikke mange år siden Crosseyes bevægede sig ind på et relativt mættet marked i Danmark. Optikerbranchen er stor i Danmark og der er skarp konkurrence blandt alle kæderne. Crosseyes tog chancen og har haft massiv succes siden åbningen. I dag findes kæden flere steder i ind- og udland.

skaermbillede-2016-11-08-kl-10-56-54

Gratis synsprøve
Som kunde hos Crosseyes får du altid en gratis og præcis synsprøve udført af uddannede optikere. Efter synsprøven vil optikeren guide dig til, hvilken type brille som vil passe godt til dit syn. Herudover har Crosseyes et enormt udvalg af forskellige typer brillestel, så du kan finde det par briller som passer til din personlige stil. Det er utrolig vigtigt, at brillerne passer til dit ansigt og din udstråling! En opgave som optikeren med glæde vil hjælpe dig med.

Prisen på briller og brillestel
For et par briller med flerstyrkeglas (hvis du har brug for 2 forskellige styrker) kan du få et par briller inkl. synsprøve, valgfrit brillestel, letvægtsglas, bredt læsefelt, hærdning, anti-refleks samt bygningsfejl for under 2800,- ! Så se du bare at komme afsted mod din nærmeste Crosseyes optiker.