Bedre og billigere massage for afstresning og afslapning

God massageAlle kan lide en god rygmassage, men det kan være dyrt. Ikke alle har råd til at gå til en uddannet massør, når de oplever smerter eller ubehag i ryggen. En professionel massør er din bedste satsning hvis du vil slippe af med kroniske smerter, men du kan sagtens lære at give en massage, der give enhver oplevelsen af velvære og afslapning.

Her er et par tip til, hvordan du kan forbedre dine massagefærdigheder og give en fantastisk skuldermassage og rygmassage.

Riveteknik

En simpel teknik til massage, er riveteknikken. Det har ikke noget at gøre med negle. Den kaldes for rive, fordi du skal sprede fingrene fra hinanden i riveform og bruge fingerspidserne. Start ved skuldrene og arbejd dig nedad i en rivebevægelse. Før dine fingre ned langs rygsøjlen, men ikke oven på rygsøjlen. Det er godt med variation i retnigen, således at du arbejder dig opad på den ene side af ryggen og nedad på den anden side.

Cirkulær massage

Den cirkulære massageteknik er en anden god fremgangsmåde til massage. Det er en god ide at bruge olie til at få fingrene til at glide lettere og mindste friktionen. Modtageren af massagen skal ligge ned og du skal sidde på knæ over vedkommendes ryg. Du skal stritte med fingrene og bruge håndfladerne til at lave cirkelbevægelserne. På den måde kan du bruge hele kropsvægten og lægge godt pres på muskelgrupperne. Du skal igen starte ved skuldrene og arbejde dig nedad. Denne metode er god til at nå helt ud i siden af ryggen og ned i lænden. Pas på at du ikke lægger pres på selve rygsøjlen, men kun ven siden af den.

Rygmassage

De kredser hænder rygmassage er også meget populære. Denne massage starter på lænden og bevæger sig op længden af ryggen. Start med dine hænder fladt og ved hjælp af en blid mod uret bevægelse cirkel hånden op i ryggen holde fingrene pegede udad og væk fra ryggen. Brug højre hånd på højre side af kroppen og den venstre hånd på den venstre side af kroppen. Flyt opad med den ene hånd, så den anden, så den første gang, at gentage så meget som du ønsker.

Knibemetode

Den sidste metode vi vil nævne her, er knibemetoden. Her bruger du fingrene til at tage fat om de muskelgrupper, der har specielt behov for at få fjernet spændinger. Når du har fået fat om musklen, så skal du give den små, faste klem, indtil den føles bedre. Tal med den person, du masserer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *