Det perfekte kostume

Står du og er i festhumør, når vi engang runder maj måned, kan det altså anbefales at tage til karneval i Aalborg. Det starter d. 17. maj, og jeg kan garantere, at det bliver en fantastisk, sjov fest, hvis du vælger at deltage. Der er omkring 60.000 deltagende i selve paraden og ofte hele 100.000 tilskuere, så tag at hop med på vognen og køb dig et kostume, det er kun fantasien, der sætter grænser, og det bliver en oplevelse for livet!

Hvis du vælger at deltage i Aalborg Karneval 2017, og du ikke har den ringeste idé om, hvad et potentielt kostume kan være, kan jeg anbefale dig at tage et kig på gag.dk’s store udvalg af flotte kostumer. Der er simpelthen alt hvad hjertet begærer, selv det man i sin vildeste fantasi ikke før ville overveje! Der er et bredt udvalg af kostumer til både voksne og børn, så hele familien har altså mulighed for at være sammen om det og få en skæg oplevelse ud af det.

Det er bare med at være frisk og tage et kig på hjemmesiden, det er i hvert fald noget, jeg selv gør i samme forbindelse! Jeg selv er stor fan af de lidt mere skøre kostumer, fx den oppustelige wrestler,  men lidt mere neutrale modeller kan også fås.

Og hey, Aalborg karneval kan altså varmt anbefales, for det er årets fest! Det SKAL opleves!