Jeg er bare blevet VILD med Puma!

En af de store poster, der gør sit for at tømme pengepungen hjemme hos mig, er sko.

Jeg elsker sko, og jeg kan ikke få nok. Jeg er nok lidt et sneakers-menneske, for jeg værdsætter, at skoene altid skal være behagelige at have på, og så elsker jeg bare det kæmpe udvalg af mærker, modeller og farver, man bliver eksponeret for! Derudover kan jeg bare slet ikke finde ud af at gå i stilletter…

Jeg har altid været ret vild med Nike og adidas, men jeg er på det sidste også blevet helt vild med Puma! Jeg har faktisk i en lang periode haft den opfattelse, at Puma ikke tænker ud af boksen.. de har simpelthen ikke kunne følge med!

MEN nu er der kommet andre boller på suppen, og man kan fornemme, at Puma har stor succes, både med deres klassiske pumamodeller, men også med nye farver og materialer.  Jeg synes efterhånden, deres udvalg er virkelig tiltalende!

På shoechapter.dk har jeg fundet et fedt udvalg af Puma sko og sneakers – Klik her, så jeg vil klart anbefale siden! Mit næste køb af sko bliver helt klart fra deres hjemmeside, for jeg er helt vild med modellen Puma Suede Platform Speckled, i farven Biscuit/Gum!