En sund jord er en forudsætning for en smuk have

Er du en af de mange mennesker, der bare elsker at gå i haven hele tiden? Mange mennesker lever og ånder for sine haver, og jeg forstår det egentlig godt, for det er jo så smukt og lækkert med blomster, planter og grøntsager i haven.

Jeg selv er sådan en, der ikke engang kan holde liv i en orkide, så jeg tror det er meget smart, jeg ikke er ejer af en have. Jeg synes dog, det er smadder hyggeligt med blomster, så jeg forsøger hele tiden at blive bedre til at holde liv i dem. Jeg elsker at deltage i havearbejde, når jeg bliver lokket til det, men ofte er mine opgaver bare at plukke ærter, gulerødder og tomater.

Jeg kender flere, der både har blomster, frugttræer, køkkenhave og drivhus, og på den led sparer de en masse penge på alverdens frugt og grønt. Det er også smadder hyggeligt at fortælle familiens små medlemmer om, hvor maden kommer fra. For at producere lækre grøntsager og frugter, skal man bruge god Jord og muld i haven. På haveglad.dk fås både plante – og gartnermuld, tilsat kompost, men også almindelig muld. Hvis du ønsker at dyrke grøntsager 100 % økonogisk, fås det også hos haveglad.dk Det er vigtigt at forkæle din jord, da den på den måde også vil forkæle dig med et smukt syn, en god høst og en god smagsoplevelse.