Træt af grimme alger på taget?

Er du træt af grimme alger på taget eller et andet sted. Alge Krigeren kører i øjeblikket en kampagne, hvor man kan få sit tag behandlet for en pris fra kr. 795 for en komplet tagbehandling. Gå ind på vores hjemmeside hvor man kan læse mere og bestille.

Om os
Alge Krigeren er et firma, der fjerner alger fra hustage, fliser, murværk og baggårde. Vi kører både ud til private, offentlige og landbrug, samt andet erhverv.
Vi har flere års erfaring i alge-bekæmpelse og fik lysten til selv at sætte dagsordenen, derfor startede vi Alge Krigeren.
Vores idé-grundlag er, at vi vil udføre den bedste service til den mindste pris.
Vi har ikke en fin bilpark og flotte bygninger og vi strør ikke om os med alle mulige ting og sager, der koster mange penge, da der jo kun er en til at betale for det og det er dig som kunde.
Men vores arbejde og det, vi bruger, er der ikke nogen, der kan sætte en finger på, da vi giver garanti for, at det virker, så kan man jo ikke give mere.
Miljøet er meget vigtigt for os og derfor bruger vi en let nedbrydelig sæbe.
En algebehandling fra Alge Krigeren er derfor ikke skadeligt for andet end algerne.
Vi kan tilbyde dig en super algebehandling af dit tag og en  god og venlig service – til Danmarks vist nok billigste pris., så tøv ikke, ring/skriv allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *