Drøm sødt i senge fra Drømmeland

Du skal sørge for. at sove i en kvalitetsseng, og på en kvalitetsmadras, hver eneste nat. Der findes mange udbydere af senge, men det er med senge, som med så meget andet – der findes gode udbydere og mindre gode udbydere. Før du hører mere om en én af de rigtig gode udbydere, skal du høre, hvorfor en god nats søvn er så vigtigt.

Søvn er sundt for kroppen

God søvn er en gave, og god søvn er godt for dit helbred. Kender du fornemmelsen af, at have sovet rigtig godt en nat. Det rigtige antal timer, under den rette temperatur og ikke mindst i en rigtig god seng?

Så ved du, hvor godt du har det når du vågner, med fornemmelsen af, at have ekstra meget energi til hele dagen.

Forskning og videnskab har vist, at søvn er vigtigt for immunforsvaret. Desuden kan den nødvendige mængde søvn reducere muligheden for stress. Får du omvendt ikke den nødvendige søvn over en længere periode, kan din krop blive stresset.

Søvn er desuden med til opbygningen af hjernen. Under søvnen bliver begivenheder lagret i vores hukommelse, og under den vigtige REM-søvn bliver begivenhederne dirigeret hen til de rigtige steder i vores hjernevindinger.

Dårlig søvn går desuden ud over indlæringsevnen. Sover du for lidt og for dårligt vil du kunne løse rutineopgaver, som du er vant til at udføre, mens det bliver væsentligt sværere at løse nye opgaver.

Det er desuden under søvnen at vores krop og hjerne, genopbygger nedslidte celler. Hele kroppen går faktisk i en form for dvale, når vi sover. Blodtryk og stofskifte sænkes, og vores energiforbrug går næsten i 0.

Tag din søvn alvorligt

Nu ved du at du skal tage din søvn alvorligt, og hvor vigtigt det er at sove godt. Derfor overvejer du nu sikkert også, hvor du kan få en rigtig god seng med den helt rigtige madras.

Som navnet næsten siger er udbyderen Drømmeland et rigtig godt sted at købe sin seng.

Prøv selv at læse mere på hjemmesiden https://www.droemmeland.dk/senge/.

Drømmeland, har hele paletten af alt til en god søvn. Du finder alt fra elevationssenge til kontineltalsenge, og naturligvis har Drømmeland også et stort udvalg af de bedste boksmadrasser.

 

Hvilken type seng skal du vælge

Kontinentalsengen er en sengetype,som bliver mere og mere populær. Det forstår man godt, for den sikrer dig både en virkelig behaglig liggekomfort, og en rigtig god nattesøvn.

En kontinentalseng består af 3 lag. Nederst en boksmadras, ovenpå en madras og ovenpå igen en topmadras. De 3 madrasser supplerer hinanden, så du får en virkelig god liggekomfort.

En anden type sang, som vinder mere og mere indpas er elevationssengen. Den har den fordel, at du kan indstille den til at have eksempelvis ryglæn, så kan sidde mere op, hvis du har behov for det. Endvidere kan du løfte den nederste del, så du eksempelvis kan ligge med benene oppe. Det kan være en fordel for eksempelvis ældre mennesker med uro i benene.

Og husk nu under alle omstændigheder en god madras. Overvej at købe en god springmadras. Den kan være inddelt i flere zoner, så den er tilpasset til lige dit behov, modsat en boksmadras, som er mere stationær.

Held og lykke med din nye seng.

Og sov rigtig godt.

 

 

 

 


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger