Spar penge på dine blækpatroner

Blækpatroner er ikke just det billigste produkt, der er på markedet. Desværre er de en nødvendighed, hvis du vil printe. Der er dog heldigvis hjælp at hente, for du kan nemlig spare mange penge, hvis du ikke køber de originale blækpatroner.

Dem, der også bliver kaldt for kompatible blækpatroner. Men er der egentlig nogen forskel? Læs med her, og bliv klogere på om der overhovedet er nogen forskel.

Er der forskel på kompatible blækpatroner og de originale?

Når de kompatible blækpatroner er så billige, så er det oplagt at spørge sig selv, om det nu kan passe. Er de så gode, som de originale blækpatroner? Faktisk er svaret overraskende; det er de nemlig.

Den eneste forskel er, at det ikke er den samme producent, der har lavet de to blækpatroner. Den ene er den samme producent, som den, der har lavet printeren, imens den anden er fra en producent, der efterligner originale blækpatroner. Der er dog ikke noget ulovligt ved det.

Hvorfor er de uoriginale blækpatroner så billigere?

Grunden til, at de originale printerpatroner er dyrere, er, at det er her producenterne tjener deres penge. Der er nemlig ikke mange penge i at sælge printere, og derfor bliver printerpatronerne solgt til overpris. I hvert fald hvis man sammenligner med de billigere, kompatible versioner.

Forskellen ligger altså nærmest udelukkende i prisen. For kvaliteten er (som regel) tilsvarende den originale, hvis du køber dine kompatible blækpatroner på en shop som InkPro.dk, der er specialiseret i at sælge blækpatroner.

Er det rigtigt, at garantien ryger, hvis jeg bruger kompatible printerpatroner?

Det er sandt, at garantien ryger, når du bruger kompatible printerpatroner. Der er dog ikke noget at frygte, da der er lige så stor sandsynlighed for, at din printer går i stykker, uanset hvilken blækpatron du vælger.

Garantien ryger altså, men hvis du køber en printer, der er af god kvalitet, betyder det ikke noget, da der ikke er større sandsynlighed for, at din printer går i stykker. Derfor er det altid en god idé at købe kompatible blækpatroner frem for originalerne. Den eneste forskel er egentlig bare, at de er dyrere.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger