Ønsker du at tabe dig?

Er Herbalife noget for dig? Ja, hvis du ønsker et effektivt kosttilskud (slankekur), der kan bruges til: Optimal sundhed, vægtkontrol, fitness, performance og udholdenhed, wellness, sund ernæring, slank krop, flot form, vitalitet og meget mere. Hvorfor tror du, at der er over 65 millioner mennesker tilfredse Herbalife kunder verden over.

Sæt dig et klart mål inden du starter. I form, hvor mange kilo slankere eller tøjstørrelse skal du ned, bedre sundhed, mere energi eller sports performance.

Du kan være sikker på, at få resultat med Herbalifeprodukterne. De er 100% gennemtestede og sikre at bruge for alle siden 1980. Produkterne er udviklet af de bedste videnskabsfolk, professorer i ernæring og baseret på naturlige ingredienser fra planter og urter. Herbalifeprodukterne giver din krop en velafbalanceret, koncentreret næring på en hurtig, nem og effektiv måde, med sikre og garanteret resultat.

Få et personligt tilpasset produkt og program, med min bedste anbefaling til dine ønsker og behov.

Sport – brug Herbalife til at sætte dit liv i højeste gear.

Uanset om du er atlet på konkurrence niveau eller du lige har tilføjet lidt fysisk aktivitet til din nuværende livsstil, kræver din krop ernæring for at komme igang og hoilde sig igang. Den rigtige næring/brændstof er en nødvendighed for at opnå og vedligeholde det højeste niveau af performance.

Verdens bedste atleter anvender Herbalife produkterne for top performance. Forestil dig hvad disse produkter kan gøre for dig?

Hvad kunne du tænke dig for et liv?

Verdens top atleter vedligeholder deres energi og kontrollere deres vægt ved hjælp af Herbalife. Det bedste ved det hele er at du ikke behøver at være professionel atlet for at få og udnytte de samme fordele.

Protein er et livsnødvendigt element i sportsernæring.

Top atleter over hele verden er så begejstrede for vores produkter at de nu bare spørger Herbalife: Bare sponsorerer os med nogle produkter.

Herbalifes protein shake er en exellent protein shake der indeholder sojaprotein, hvilket er den reneste form for protein til bedre optagelse og ingen kolesterol. Herbalife shake indeholder effektive urteekstrakt for at hjælpe restitutionen ( gendannelses processen ) som er uhyre vigtig for alle sportsudøvere uanset niveau.

Kontakt Steen Henriksen
23 66 85 45
kiretn@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *