Gør din printer langtidsholdbar med de rigtige blækpatroner

Mange tænker, at blækpatroner til printeren er helt uinteressant, for den skal da bare kunne printe det rigtige stykke papir ud i de rigtige farver. Men det betyder rent faktisk noget, at der kommer en ordentlig blækpatron i printeren, for at den kan udskrive dokumenter og billeder i god kvalitet. Hvis du bruger de rigtige blækpatroner i den rigtige kvalitet, så vil blækket strække meget længere, og det vil forøge printeres levetid.

I dag kan der gå længe imellem, at vi printer noget ud, og her vil patroner af god kvalitet også kunne holde længere tid uden at udtørre. Med det rigtige blæk så vil du ikke blot kunne udskrive flotte dokumenter, men også printe alle dine skønne billeder ud på blankt fotopapir, så de er lige til at hænge op eller forære til venner og familie.

Om at vælge den korrekte blækpatron

En Canon-printer skal ikke bare have en Canon-blækpatron, og det samme gælder HP og Brother osv. Hver printer har sit eget modelnummer, og til hver model knytter der sig en bestemt patron, som passer lige præcis i den printer. På velassorterede hjemmesider vil det være let at finde frem til de rigtige blækpatroner, når du først har modelnummeret.

Først klikkes der på printerens mærke, og så vil alle modelnumrene dukke frem. Når der klikkes på modelnummeret, så vil alle kompatible blækpatroner blive fremvist. Så er der blot tilbage at vælge den eller de farver, som du står og mangler. Er du stadig i tvivl om det rigtige valg af blækpatroner for at gøre printeren langtidsholdbar, så vil kundeservice de fleste steder kun være en hurtig opringning væk.

Køb blækpatronerne på internettet

Den nemmeste måde at købe dine patroner er ved at købe dem på internettet hos f.eks. kontorting.dk. Du slipper for at skulle finde den rigtige forretning i byen og for at have glemt sedlen med printerens modelnummer eller at skulle af sted igen, fordi forretningen måske alligevel ikke har den ønskede patron på lager. I stedet for kan du sidde i ro og mag hjemme i sofaen eller på kontoret og finde frem til den helt rigtige blækpatron til din printer. Ved at købe blækpatroner på internettet, så vil der ofte også være penge at spare uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Oveni så sparer du måske tilmed lidt benzin til køreturen ned i byen.