SMS-lån: Hurtig guide til at spare penge med kviklån

Hvordan kan vi så spare så meget som muligt?

Selvom forbrugslån måske ikke lyder som en god idé, så er vi vise dig, at det ikke er sandt med nogle eksempler:

Tidsbegrænsede tilbud

Hvis du har søgt over nettet og fandt nogle gode flybiletter til Thailand til dig og din kæreste. Hvis du har fundet nogen gadget, du gerne vil købe her og nu. Eller hvis det præcis er de par sko, du blev forelsket i, og som du må købe her og nu – måske fordi prisen bliver næsten fordoblet om et par dage. Så er det forbrugslån eller et kviklån (som det også hedder) det, du har brug for! Hvorfor?
Beløbet, du gerne vil låne, er ret lille. Og med et lån på 2-3000 kr. får du mere end du mister i renter – blot ved at kunne udnytte rabatten. Der er stadigvæk et par hundrede kroner du sparer selv om du rent faktisk betaler et gebyr på vores lån. Du kan jo tjekke på vores hjemmeside og undersøge ÅOP til hvert beløb og hver tidsperiode, du vælger, til at betale beløbet tilbage.

At låne i banken?

Til mindre beløb, som vi lige taler om, bliver det ret besværligt at låne pengene i banken, ikke? Du skal nok give dem alle mulige grunde til at få lånet, og du må desværre sidde og vente i telefonkøen i årevis til din rådgiver.
Det er 21. århundrede, prøv at spare tid, samt penge, hvis du virkelig har brug for noget.
I hvert fald spørger Minifinans.dk ikke til, hvorfor du gerne vil låne beløbet. Den eneste, du har brug for, er, at du skal være 21 år gammel og at du ikke er registreret i RKI plus nogle lønsedler og skatteoplysninger, der kan hentes med et klik med dit NemID.  Resten er jo op til dig!

Er SMS-lån ”a thing of the past”?

Hm, det kan man måske sige – selv om mange søger på netop SMS-lån. Men med Minifinans.dk er det ret nemt at ansøge lånet selvom du lige er i gang med at lave noget andet. Vores side er i hvert fald mobilvenlig og transparent overfor kunderne. Man kan desværre ikke ansøge om et lån gennem en SMS, men man kan i stedet for tjekke vores mobilvenlige hjemmeside i din browser og ansøge online. Du kan selv afprøve, hvor nemt og hurtigt det kan være at låne pengene med det samme.

Med Minifinans.dk kan du give dig selv en mulighed for ikke at vente på at gøre noget til dig selv; om du ikke har råd til det med det samme. Og vi har vores kundeservice du er velkommen til at kontakte om du har yderligere spørgsmål om det hele.

Denne artikel er sponsoreret.