Skab en grøn oase på altanen og gør noget godt for miljøet

Drømmer du om en frodig oase på altanen med masser af blomster, grønne planter, grøntsager og søde bær? Og brænder du samtidig for, at vi skal leve i en grønnere og mere miljøbevidst verden? I så fald så er det den perfekte kombination, og det er bare om at komme i gang, for en dejlig frodig grøn oase på altanen er et af de skønneste og letteste miljøtiltag, som vi kan foretage os.

De grønne planter optager nemlig den CO2, som mennesker og dyr udånder. De alt for store mængder CO2, der udledes i atmosfæren, er en af de helt store syndere mod jordens klima, og vi har brug for så mange grønne planter som overhovedet muligt, så de kan hjælpe med at rense luften.

altan

Mange bække små gør en stor å

Det virker muligvis ikke som om, at det kan gøre den helt store forskel, om du har en altan fuld af grønne planter eller ej. Men hvis alle tænker sådan, så ville der komme til at mangle rigtig mange altaner med grønne planter. I stedet for så er det bare med at fylde altanen op med planter og opfordre naboen til at gøre det samme, for jo flere, der tænker på den måde, jo større fælles indsats gør vi for vores dejlige planet. Som en bonus så vil du også selv komme til at nyde godt af den skønne oase på altanen, for at være omgivet af grønne planter er opfriskende og livgivende for de fleste mennesker. Nogle finder det ligefrem terapeutisk at gå og vande og nusse om planterne efter en lang og muligvis stressende dag på arbejde.

Skab en oase på altanen allerede i dag

Gør op med dig selv hvilke planter du ønsker på altanen; nogle foretrækker et blomsterflor, andre synes det er sjovere med en spiselig altan, og andre igen ønsker en kombination. Uanset hvad du er til, så er det bare med at komme en tur på planteskolen og få købt de ønskede planter. Mangler du også altanen, så er det nok en bedre idé at starte hos minaltan.dk. Har du ikke mod på at fylde hele altanen med det samme, så husk at en enkelt plante også har ret, og at den også gør en forskel for miljøet.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger