Spar tusindvis af kroner på en aktiv sommerferie

Sponsoreret indlæg
For mange danskere er træning blevet en naturlig del af hverdagen. Vi gør meget for at motioneret så meget som vores travle hverdage tillader os, og vi lever en sund livsstil med daglig sund kost. Når man nu bruger meget tid og energi på at opretholde det sunde liv, er det brændende ærgerligt at det det skal stoppe, bare fordi det er blevet sommer, og det er tid til ferie. Men det er der heldigvis råd for – og der er endda mulighed for at spare mange tusinde kroner. Der burde ikke være dårlige undskyldninger, men til gengæld burde man være kreativ og bruge omgivelserne til at træne i.

Cykler med stor rabat

Der findes intet noget bedre end cykle, når der er sol og skyfri himmel. Det er en nem og sjov måde at komme rundt på, og ovenikøbet får man en del motion. For eksempel hvis sommerferien står på en tur i sommerhus, som måske ligger langt fra nærmeste fitnesscenter, er det ikke nogen undskyldning for ikke at få trænet. Du kan indgå en aftale med dig selv, og lad dette være sommeren, hvor du begynder at motionscykle.

Danmark er et cykelland, og cykling er en god motionsform, som lader dig nyde det dejlige sommervejr, i stedet for at tvinge dig ind i et varmt og indelukket træningscenter, og samtidig kan cykling være noget, du gør sammen med venner og familie.

Umiddelbart kan det være en stor investering at købe en motionscykel, men på www.netcyklen.dk kan du finde cykler med flere tusinde kroners rabatter. Her er der både racercykler, hvis du er til landevejene, og mountainbikes, hvis du er mere til fart over feltet i skovene. Og de fås i forskellige prislejer, så alle kan være med. Uanset hvilken type du er og hvilken cykel du er på jagt efter kan du finde det på siden.

Brug ferien aktivt

Når det kommer til at tage ud at rejse skal der selvfølgelig være plads til afslapning, men man behøver heller ikke at lægge den sunde livsstil på hylden for en uge eller to. Først og fremmest kan man nyde sommeren mange dejlige frugter og grøntsager, og for det andet kan man vælge at tage på aktiv ferie, hvor man kan kombinere ferien med masser af motion. Aktive ferier er blevet meget populære blandt danskerne, da man netop kan kombinere afslapning på stranden med forskellige aktiviteter, hvor man får trænet i de mest fantastiske og skønne naturområder. Det skal slet ikke komme som en forbavselse, at der findes et enormt udvalg af aktive ferieformer, og du kan for eksempel finde inspiration på www.folkeferie.dk. Her er udvalget stort og man har virkeligt gjort meget ud af at tilbyde en bredt vifte af aktive ferieformer. Her tilbydes alt fra yoga-, vandre- og meditationsferier til kajak-, golf- og cykelrejser. Der er kort sagt noget for enhver smag, og der er også noget for ethvert niveau.

De aktive ferier er med danske guides, så mens I for eksempel vandrer, vil I blive klogere på det landskab, I går i. På denne måde er det muligt at opleve ny natur og kultur, samtidig med at I holder jer i gang.

Hvis I får alvor vil spare penge på rejsen, tilbyder FolkeFerie.dk også afbudsrejser. Nogle er ikke så meget for afbudsrejser eftersom disse i mange tilfælde er selvfølgelig i sidste øjeblik. Dog det som mange ikke er klar over, så er det er faktisk også muligt at bestille afbudsrejser flere måneder i forvejen – så hvis I gerne vil spare, vil det være en god idé at kigge her først.