SkanRevision bliver Networker

SkanRevision seneste lejer i Nordic Network Center i Flensburg-Handewitt.
SkanRevision Steuerberatungsgesellschaft mbH er et revisions- og consultingfirma, som rådgiver skandinaviske virksomheder i Tyskland.
Tilbuddet omfatter alt indenfor skat og consulting, fra besvarelsen af enkelte spørgsmål frem til den komplette virksomhedsrådgivning. Et højt fagligt niveau kombineret med personligt engagement og sensibilitet er fundamentet for samarbejdet med vores kunder.
Kompetencecenteret “Nordic Network Center” (NNC) understøtter skandinaviske virksomheder ved etableringen i Tyskland. De internationale kunder får en omfattende service på deres modersmål. Projektets initiatorer er Thorsten Manewald og Ralph Böttcher, som til daglig er direktører i DanRevision Flensburg-Handewitt Steuerberatungsgesellschaft OHG. DanRevision arbejder tæt sammen med SkanRevision og nu bliver SkanRevision selv en del af NNC. ”Vi glæder os meget over, at SkanRevision bliver en del af NNC! Nu har vi mulighed for at uddybe samarbejdet, fordi vi arbejder på det samme sted!” (Ralph Böttcher).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *