Hvordan bliver man rig?

Hvordan bliver man rig? Hvordan tjener man mange penge, let og på kort tid? Hvad er den hurtigste måde at blive rig på? Der er ikke nogen opskrift på hvordan man bliver rig, for så ville alle jo være rige. Vi vil dog prøve at give dig nogle idéer til hvordan du kan arbejde hen i mod at blive rig. Nogle af vores forslag til hvordan du bliver rig kræver benarbejde, talent og planlægning. Andre af vores forslag er lige til at gå til, men til gengæld mere risikofyldte.

Meningen med denne artikel er at inspirere dig til at finde din egen vej til at blive rig. Vi kommer ind på forskellige måder hvorpå andre mennesker er blevet rige, men ofte kan dette kun bruges som inspiration. Find en metode som du selv tror på kan gøre dig rig og sæt dig så et realistisk mål som du kan arbejde hen i mod. Du skal vælge en metode som du selv tror på og som du har lyst til at arbejde på. Hvis du ikke er vedholdende og kæmper for det er chancen for at blive rig betydeligt lavere.

Det er en god idé at spille på flere heste. Det vil sige at jo flere projekter du har gang i, i forsøget på at blive rig, jo større chance er der også for at du får succes. Sørg dog også for ikke at have gang i så mange projekter for at tjene penge, at du ikke har tid til at følge dem alle sammen.

Udover de metoder vi nævner i denne artikel opfordrer vi også til at du læser vores andre artikler om at tjene penge. Læs foreksempel Tjen penge med 3 hurtige forslag til hvordan du tjener penge på nettet. Læs også vores artikel om hvordan du tjener penge hjemmefra med en webshop.

Tjen hurtige og nemme penge som forsøgsperson

Én af de lette veje til penge, som hverken kræver talent eller en en phd. i matematik er at melde sig som forsøgsperson. Her kan der dog være en risiko involveret. Overvej altid grundigt om du vil udsætte din krop for forsøg før du tilmelder dig et forsøg. Mange forsøg er dog fuldstændig uden risiko. Det kan for eksempel være at du skal træne i en periode og så bliver der foretaget nogle målinger af hvordan din krop reagerer på træningen.

I skrivende stund kan man eksempelvis deltage i et forsøg hvor man skal træne og så møde op 3 dage til kontrol. Der er 10 timers kontrol i alt og for det får du udbetalt et honorar på 1.000 kr. Det er nemme penge og uden risiko. Der er også forsøg der giver 6.000 kr. eller mere.

Du bliver muligvis ikke millionær af at deltage i forsøg alene, men det er lette penge. På den måde kan du hurtigt samle startkapital til et andet projekt, eller du kan bruge alle de penge du tjener som forsøgsperson til at investere i aktier, obligationer eller lignende. Det handler om at lade pengene arbejde for dig.

Hvis det lyder som noget for dig så tilmeld dig allerede nu på www.forsoegsperson.dk. Så får du mulighed for at følge alle de spændende forsøg der løbende bliver oprettet.

Find på en unik idé og tjen masser af penge

I 2005 satte en studerende i England sig for at tjene en million dollars. Han fandt på en simpel idé. Nemlig at sælge reklameplads på internettet. Det var der som sådan ikke noget nyt i, men det var måden han solgte det på der var banebrydende.

Han lavede en hjemmeside med et gitter på 1.000 gang 1.000 pixels. Han solgte så reklameplads i størrelsen 10 gange 10 pixels. Han tog 1 dollar pr. pixel. Dermed ville han tjene en million dollars hvis han solgte  alle pixels til 1 dollar. Det lykkedes ham at skabe så meget omtale om hjemmesiden at projektet blev en succes og han fik solgt alle pixels. Han fik store annoncører som Coca-Cola og Google, blot fordi idéen skabte så meget omtale. Hjemmesiden hed MillionDollarHomePage.com.

Kort efter lanceringen af MillionDollarHomePage.com fulgte der verden over en masse kopi-websites, som prøvede at tjene penge på samme koncept. Det virkede dog ikke. Den originale hjemmeside virkede kun fordi den skabte så meget omtale og det var en helt unik idé.

I 2006 fik et hollandsk firma den idé at udføre det samme projekt blot på en bygning. Dette var igen en unik idé som skabte en masse omtale. Der var altså tale om en kopi af idéen om MillionDollarHomePage, men dét at det blev udført i virkeligheden på en bygning var helt nyt og derfor skabte dette en masse omtale, og genererede en masse penge til firmaet.

Budskabet er altså at du skal finde på en helt unik idé som du kan tjene penge på.

Bliv rig ved at tage ved lære fra Warren Buffett

Verdens måske mest succesfulde investor Warren Buffett har lige fra barns ben været en dygtig investor. Han er i dag en af verdens rigeste mænd og ham kan man lære meget af. Tag dig tid til at læse om hvordan rigmænd som Warren Buffett har tjent deres penge. Det kan være det giver dig en idé til hvordan du tjener din første million.

Da Warren var 15 år købte han en pinball maskine sammen med en ven for 25$. De fik en plads til maskinen i en lokal frisørsalon. De tjente penge hver gang en kunde brugte penge i maskinen. Det blev en stor succes, og blot måneder efter havde vennerne flere maskiner rundt omkring i forskellige frisørsaloner.

Det handler om at se mulighederne og benytte sig af dem. Der er mange gode artikler på nettet der beskriver hvordan rige mænd som Warren Buffett er blevet så rige.

Læs også 10 gode råd om rigdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *