Tjen penge hjemmefra

Drømmer du om at tjene penge hjemmefra uden at bruge alt din fritid på det? Har du evt. et fuldtidsarbejde, men ønsker at tjene nogle lette penge ved siden af så læs videre her.

Hvis du vil gøre drømmen til virkelighed kan der være gode penge at tjene på en webshop og det er hverken svært eller dyrt at sætte op. Mange private ejer deres egen butik på nettet, og tjener dermed en god skilling på at sælge varer i fritiden.  Det er ikke så stort et arbejde som det måske umiddelbart lyder og du kan komme billigt i gang med en mindre shop.

Her er en kort guide til hvordan du kommer let i gang.

Køb en webshop

Der findes mange udbydere af webshops. Undersøg markedet og find en der passer til dig. De fleste udbydere tilbyder en gratis prøveperiode hvor man får en demoshop som man kan lege med og sætte produkter mv. op.

Herunder er listet nogle firmaer der sælger webshops:

surftown.dk/webshop

www.mediadirekt.dk/webshop

www.redpitt.com

www.billig-webshop.dk

Når du har bestemt dig for en shop skal du bestille en indløsningsaftale hos PBS. Denne aftale skal du bruge for at kunne tage imod betalinger over nettet. Dette koster typisk mellem 1000 og 1500 kr.

Når din webshop er sat op med produkter og indløsningsaftalen er i hus er alt klar. Herefter er det bare at få nogle produkter på lager og så er du parat til at tjene penge.

Når du begynder at tjene godt på din webshop er det en god idé med et økonomisystem til at styre fakturering mv. Nogle webshops tilbyder dette som standard. Du kan dog også vælge at købe et økonomisystem på nettet.

God fornøjelse med købmandskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *