Konkurrence vind – Vind i en masse gratis konkurrencer på nettet


Nettet er spækket med konkurrencer som du kan deltage i gratis. Der er mange konkurrencer hvor man kan vinde store præmier som rejser, biler og kontanter. Hvordan finder man så de største konkurrencer? Det kan være svært at finde rundt i de mange konkurrencer på nettet. Netop derfor findes der en masse konkurrence sider på nettet som guider dig til alle de bedste konkurrencer.

Sådan vinder du i konkurrencer

Hvis du ønsker at vinde i flest muligt konkurrencer skal du først og fremmest være klar over én ting: Hvis ikke du deltager i nogen konkurrencer så vinder du heller ikke. Det siger jo sig selv, men ofte bliver jeg stillet spørgsmålet: “Hvordan kan det være du vinder i så mange konkurrencer?”. Det er nemt nok, jeg deltager i mange flere konkurrencer end jeg vinder. Hvis du deltager i nok konkurrencer skal du nok vinde. Jo flere du deltager i jo større er dine odds naturligvis for at vinde.

Vind konkurrencer ved at satse på heldet

Det kan altså godt betale sig at tænke lidt taktisk når man deltager i konkurrencer. Hvis du vil satse udelukkende på dit held, er det som nævnt vigtigt at du deltager i så mange konkurrencer som overhovedet muligt. Når du deltager i konkurrencer på nettet kan det være til stor hjælp at bruge en browser, der kan hjælpe dig med at udfylde diverse formularer automatisk. De fleste browsere i dag tilbyder at huske dine indtastninger så som e-mail adresse, navn, postadresse med videre. Det kan hjælpe dig til hurtigt at udfylde konkurrence-formularerne på nettet, og du kan dermed optimere din tid og deltage i flere konkurrencer på mindre tid.

Udover at deltage i flest mulige konkurrencer på nettet, er det også en god idé at lede efter de mindre konkurrencer. Der er mange mindre hjemmesider som ikke reklamerer for sine konkurrencer på diverse konkurrence sites. Det er eksempelvis konkurrencer hvor man skal tilmelde sig et nyhedsbrev, og så bliver der trukket lod blandt de tilmeldte hver måned. Der er flere webshops, som har konkurrencer som disse. Ofte reklamerer de kun med konkurrencen på deres egen hjemmeside. For at finde disse konkurrencer, kan du med fordel bruge Google. Du kan eksempelvis søge på Google efter “Konkurrence vind”, og gennemse siderne efter minder kendte hjemmesider. Hvis du frasorterer alle de store konkurrence sites som Kom og Vind og konkurrencesiden.dk og lignende sites opdager du muligvis en masse mindre populære konkurrencer. Hvis du deltager i en masse af disse mindre kendte konkurrencer er der naturligvis betydeligt større chance for at vinde. Typisk er præmierne i disse konkurrencer naturligvis ikke på størrelse med de helt store konkurrencer, men chancen for at vinde er så meget større. Det handler om at tænke på sine odds når man satser på heldet.

Deltag i kreative konkurrencer som design konkurrencer, musik konkurrencer og tegnekonkurrencer

Hvis du er kreativ og ønsker at lægge en ekstra indsats i at vinde konkurrencerne så kan du forøge dine odds for at vinde betydeligt. Hvis dette er din taktisk kan du ikke deltage i så mange konkurrencer af gangen, da det tager væsentligt længere tid at deltage i en enkelt af disse konkurrencer i forhold til konkurrencer hvor man blot udfylder en formular. De fleste konkurrencer jeg selv har vundet har været kreative konkurrencer. Det gælder om at finde de konkurrencer, som bliver bedømt af et dommerpanel. Her er der ofte store præmier at hente. Jeg har for eksempel vundet en Wii og et kroophold ved at deltage i kreative konkurrencer. Undersøg så vidt muligt hvad dommerpanelet lægger vægt på.

Hvis det eksempelvis er en foto konkurrence i et stort foto magasin, så tænk over hvad du ville lede efter i et billede hvis du selv var dommer. Der er mange rigtig dygtige amatør-fotografer i Danmark, så hvis du vil vinde er det vigtigt at skille sig ud fra mængden. Hvis du løbende kan se de andres bidrag, kan du blive inspireret i dine overvejelser. Der vil typisk være mange der deltager i konkurrencen med de samme type billeder. Find dem du synes bedst om og gør op med dig selv om du mener du kan slå dem. Og find så ud af hvordan du kan slå dem. Det er idéen der er vigtig først og fremmest. Herefter er det udførelsen. Hvis du skal vinde en kreativ konkurrence skal du naturligvis kunne måle dig med de bedste der deltager. Husk at følge temaet for konkurrencen hvis der er et tema, men brug gerne tid på at overveje hvordan du kan bidrage til konkurrencen med en speciel idé, hvor temaet indgår på en anderledes måde.

Hvis du er dygtig til at lave grafik findes der også mange tegne konkurrencer og design konkurrencer på nettet. Søg også på udenlandske hjemmesider for at finde de helt store design konkurrencer. Der findes mange hjemmesider der retter sig mod designere. Inden for denne branche bliver der ofte holdt konkurrencer med store kontakte præmier. Det kan eksempelvis være konkurrencer hvor man skal designe et logo, et website eller en identitet for et firma. Hvis du ønsker at deltage i design konkurrencer kan du starte med at tage et kig forbi www.k10k.net. Det er et kendt design site, som tillader designere at reklamere for deres egne projekter. Der er ofte nogle design konkurrencer i mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *