Polyrattan havemøbler tilbud

Havemøbler i polyrattan eller kunstflet er den nye trend inden for havemøbler. Årets havemøbel år 2011 var en polyrattan model.

Havemøbler af polyrattan er typisk lavet i en mere luksuriøs og lounge-agtig stil. Det giver haven et mere stilfuldt og elegant udtryk og der er utallige kombinationsmuligheder. Det skuller derfor ikke være noget problem at finde polyrattan havemøbler der lige passer til dig.

Er du i tvivl om hvad polyrattan er?

Polyrattan er kunstigt flet. Det er en videreudvikling af ‘gammeldags’ kurvemøbler som mange kender. En af de helt store fordele ved polyrattan er at det er så godt som vedligeholdelsesfrit, da det er et plastmateriale. Materialet er hårdført og tåler al slags vejr, både regn, blæst og sol og hvad det danske forår og sommer ellers kan byde på. Materialet er desuden både stærkt og smidigt og derfor meget anvendeligt til havemøbler.

Hvordan vedligeholder man polyrattan havemøbler?
Det helt store fordel ved Polyrattan er, at det stort set er vedligeholdelsesfrit. Hvis møblet blive snavset kan det vaskes med lidt sæbevand og skal ikke hverken slibes eller lakeres som træmøbler. Du kan endda lade dine polyrattan havemøbler stå ude om vinteren, da de kan holde til ned til 50 frostgrader. Polyrattan er desuden UV-bestandige og ændrer ikke farve i direkte sollys. Møbler af polyrattan kan også anvendes indendørs og i udestuer/havestuer.

Hvor forhandles polyrattan havemøbler?
Du kan efterhånden finde polyrattan havemøbler hos rigtig mange af de store butikskæder f.eks. Bauhaus, Silvan, og Ikea.

Der potentielt mange penge at spare, hvis du køber havemøbler uden for sæsonen.

Spar op til 50 % hos trademax

Se også det store udvalg hos living-collection

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *