Bliv en grøn virksomhed og spar penge

Der kan være mange penge at spare for en virksomhed ved, at gennemføre tiltag som reducerer energi og ressourceforbruget. Tiltagene vil både gavne miljøet og virksomhedens økonomi. Der ud over vil miljøtiltagene kunne være med til at give virksomheden et grønnere image og en konkurrencefordel i forhold til virksomheder, som ikke aktivt forsøger at reducere miljøbelastningen.

På hjemmesiden www.klimabevidst.dk kan alle virksomheder uanset størrelse gratis tilmelde sig. Hjemmesiden kan anvendes, som et idékatalog og styringsredskab til at få igangsat miljøtiltag i virksomheden. Hjemmesiden kan hjælpe virksomhederne med at gennemføre miljøtiltag og afklare hvilke tiltag, der bedst kan lade sig gøre at gennemføre. Der er allerede tilmeldt flere hundrede virksomheder og der er mange eksempler på virksomheder som har sparet store summer på at være miljøbevidste.

Hvem står bag?

Bag Klimabevidst.dk står Foreningen Energi Horsens og ingenCO2.dk, der bl.a. ejes af Østjysk Innovation A/S og Videnskabsministeriet (den danske stat).

  • Spar penge
  • Reducer klimabelastningen
  • Få et grønnere image

Se mere om www.klimabevidst.dk på videoen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *