Sådan sparer du penge på iPhones

Der skal vidst ikke være nogen tvivl om, at det er iPhone, der er den mest foretrukne smartphone blandt danskerne. Der er rigtig mange, der enten allerede har en iPhone eller rigtig gerne vil have en iPhone. Den sidstnævnte gruppe er oftest den mængde af personer, der ikke rigtigt er villig til at investere i en iPhone, for de koster selvfølgelig en anelse mere end hvad de forskellige konkurrenter tager for deres telefoner. Derfor skal man også være villig til at betale en anelse mere for sin telefon, hvis man skal ud og investere i en iPhone. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at det ikke er dine penge værd eller at du ikke kan finde en billig iPhone.

Hvordan kan jeg så gøre det?

Der er faktisk op til flere forskellige måder at spare penge penge på en iPhone, men den mest almindelige måde er naturligvis blot at lade være med at betale det fulde beløb med det samme – på den måde sparer du ikke noget på den lange bane, men din investering på den korte bane bliver naturligvis minimeret, da du oftest har mulighed for at vælge en iPhone med en udbetaling på 0 kr. eller 1500 kr., hvis du ikke ønsker at betale det hele med det samme. Det er dog slet ikke den eneste måde, for du kan også vælge at se nærmere på det store marked for brugte iPhones, hvor der bestemt også er mulighed for at spare rigtig mange penge.

Er det smart at købe en brugt iPhone?

Nu er der med garanti rigtig mange, der sidder og undrer sig over, hvorfor de skulle investere i en brugt iPhone, da det umuligt kan give andet end problemer. Faktum er dog, at du faktisk ikke er nødsaget til at gå på DBA eller GulOgGratis, hvis du gerne vil købe en brugt iPhone. Der findes nemlig også mange andre muligheder for at investere i en brugt iPhone, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den absolut bedste måde er, at købe den gennem en virksomhed, der har valgt at specialisere sig i at opkøbe og istandsætte iPhones for derefter at sælge dem videre til de danske forbrugere. Her får du nemlig en nærmest ny iPhone til prisen for en brugt.

Hvor kan jeg købe en istandsat iPhone?

Der findes en række danske virksomheder, der arbejder med dette marked, men der er dog ikke mange, der kan konkurrere med Phonetrade, der – uden tvivl – har fået rigtig godt fat i markedet og derfor har de også altid stort set alle iPhones på lager – og det inkluderer faktisk også den seneste model. Derfor kan du finde lige netop dén model, du havde i tankerne og det bedste af det hele er, at du kan få en iPhone, der er blevet sat i stand, har fået en helt ny skærm på og er blevet gennemrestaureret til den samme pris, som du skal betale for en brugt iPhone på DBA – og oftest også under denne pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *