Reparation af elektronik – kan det betale sig?

I september 2015 sendte DR1 en udsendelse som omhandlede hvor meget elektronik vi danskere hvert eneste år smider ud.

Der var i dette program lagt særlig stor vægt på, at meget at det elektronik der blev smidt ud rent faktisk godt kunne repareres og genbruges, men spørgsmålet er: kan det betale sig?

Hvis du står med et elektronikrelateret produkt, og du overvejer at få det repareret, så er det først og fremmest væsentligt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvad det vil koste at få det repareret i forhold til at smide det ud.

Timelønningerne over alt i verden stiger år efter år, og det bliver samtidig billigere og billigere at producere elektronik, hvilket er et meget væsentligt element at have med i sine overvejelser, når man skal træffe sin beslutning om at smide sit defekte elektronik ud eller ej.

Faktisk kan du som forbruger i dag finde gode kvalitetsprodukter fra en lang række velkendte producenter til netop særdeles fordelagtige priser hos nogle af de større elektronikvarehuse som eksempelvis Elgiganten og Power.

Herudover er der dog også i særlig grad rigtig mange penge at spare ved køb af nyt elektronik online – eksempelvis på websites som Computersalg.dk eller Dustin.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *