Saml på LEGO biler fra Ferrari hos Shell

Frem til den 14. august kan du gratis få en LEGO Ferrari med “pull-back”-motor, hver gang du tanker mindst 30 liter Shell V-Power. Du kan samle i alt 6 forskellige modeller


Hvis du selv eller din søn bare elsker LEGO eller Ferrari, så sørg for at tanke op hos en Shell næste gang tanken giver genlyd.

Shell lancerer nemlig i samarbejde med Ferrari og LEGO en helt ny Ferrari-serie til glæde for motorsports- og LEGO entusiaster kloden rundt. Det betyder, at du henover sommeren får en gratis LEGO Ferrari hver gang du tanker mindst 30 liter Shell V-Power. Hvis du tanker min. 30 l almindelig Shell benzin eller diesel og køb en for 20 kr. (Gælder frem til 14. august så længe lager haves af frigivne modeller).

”Denne kampagne repræsenterer den fælles passion for performance og innovation, som Shell og Ferrari sammen står for – samtidig har den det sjove og fantasifulde islæt, som LEGO brandet tilfører. Uanset om man er fan af Ferrari, motorsport eller LEGO klodser, tror vi, at vores kunder vil kunne lide kampagnen”, siger Per Ollikaninen, produktchef hos Shell.

Med “pull-back”-motor

Bilerne er udstyret med den mindste “pull-back”-motor, der nogensinde er produceret i LEGOs historie – og i dansk legetøjshistorie i det hele taget. LEGO Ferrari’erne kan køre mindst to meter – og vil kunne klare mindst 300 ”træk”. LEGO har i over et år arbejdet på at skabe 6 LEGO biler baseret på nogle af de mest ikoniske køretøjer i Ferraris historie.

Se bilerne allerede nu

Hvis du ikke kan vente med at se hvordan bilerne ser ud, og også gerne vil øve dig i at samle dem forinden, kan du se bilerne på Shell.dk/Lego, hvor du også kan øve dig i at bygge dem.

Beskrivelse af bilerne:

  • Ferrari F150° Italia – LEGO’s fortolkning af den vindende F1™bil i 2011. Denne bils bemaling kan ændres til enten Felipe Massa eller Fernando Alonso.
  • Scuderia Ferrari Truck – Den velkendte lastbil er en central del af Ferraris racer-team og bringer en ny dimension ind i den eksklusive modelsamling. I LEGO versionen er kabinen er omhyggeligt blevet designet til at omfatte realistiske detaljer om lys, radiator og frontgitre
  • Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB) – En sand legende fra motorsporten. Dette er ikke kun en af de smukkeste biler, der nogensinde er skabt, men det er også den første Ferrari, der bruger bremseskriver. Dens karakteristiske runde forlygter passer godt med LEGO klodserne – og giver det same smukke udtryk som originalen.
  • Ferrari F40 – En af de mest genkendelige sportsvogne i historien. Den klassiske aerodynamiske form og den karakteristiske firkantede bagende identificeres øjeblikkeligt og er let af fortolke med LEGO klodser.
  • Ferrari FXX – Den nyeste high-performance racer evolution skabt af Ferrari Enzo – en af de mest kraftfulde biler i verden. LEGO versionen kommer i sort bemaling og reflekterer Ferrari FXX’s stramme stil.
  • Ferrari 458 Italia – Formentligt den mest ikoniske bil i det nuværende Ferrari sortiment, hvilket gør den til et naturligt valg til denne kampagne. LEGO har sat alle sejl for at skabe et autentisk og spændende stykke legetøj lige fra dens karakteristiske tredobbelte udstødning til de specielle multi-LED forlygter.

Få også LEGO minifigurer til bilerne

Udover de seks Ferrari’er har LEGO og Shell også udviklet tre unikke LEGO minifigurer. Hvis du køber en Perfect Shine Bilvask hos Shell, kan du få en af de 6 LEGO minifigur. Du kan få en Ferrari mekaniker, en Shell forsker og en Ferrari brændstofteknikker (Gælder 19. juni til 16.juli på Shell servisestationer med Perfect Shine bilvask, så længe lager haves). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre vasketilbud).

Find ud af, hvor din nærmeste Shell er på Shell.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *