Naturkind laver økologiske barnevogne

Når det kommer til vores børn, er der med rette mange af os, der går meget op i, at det mad de skal have skal være økologisk og uden tilsætningsstoffer. Det tøj de har på, skal helst heller ikke indeholde alt for mange skadelige stoffer og lignende. Der er dog også flere steder, hvor man ofte er nødt til at gå lidt på kompromis, eller ikke tænker så meget over det. Et af de steder er barnevognen.

Disse barnevogne indeholder nemlig ofte flammehæmmere og andet skidt kemi, vi ellers sjældent tilllader kommer i nærheden af vores børn. Der er mange der primært tænker dyner og madrasser og derfor helt glemmer, at selve kassen barnet ligger i, også har en betydning. Et lille barn ligger typisk rigtig mange timer i en barnevogn, og derfor er det naturligvis heller ikke ligegyldigt, hvad det er for en type vogn.

Vælg Naturkind, for barnets og naturens skyld

Det lille østrigske firma Naturkind, laver som nogle af de få producenter laver økologiske barnevogne og tilbehør til disse. Der er ikke nogen unødvendige giftige kemikalier, der er ingen flammehæmmere eller andet der kan være skadeligt for dit barn. Helt økologisk uden der på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten der naturligvis er i højsædet.

Man har i et stykke tid kunne købe økologiske barnevogne hjem fra udlandet, men her er mange stødt ind i problemet med, at det udenlandske liggemål ofte er korte end dem vi kender, men Naturkind laver dem også med det store 98 cm liggemål, som vi er vant til.

Blandt de ting der er gjort for at holde barnevognen økologisk er eksempelvis håndtaget, der ofte er lavet i plast eller lignede. På vognene fra Naturkind er dette lavet af kork.

Naturkind forhandles blandt andet hos Naturebaby.dk