Gå ”all-in” på temafest til børnene uden, at det bliver dyrt

Sponsoreret indlæg
Det sker fra tid til anden, at man må hoppe i udklædningstøjet, fordi der er en fest eller en event, hvor det er påkrævet. Det kunne eksempelvis være en fødselsdag, fastelavn eller halloween med børnene. Og netop sådanne temafester, som ofte kræver masser af spøgsomme genstande og balladerige sager, er da også forbundet med en del udgifter.

Eksempelvis skal hjemmet pyntes op, og der skal helt være de rette rekvisitter til stede, samtidig med at der også skal serveres mad og drikke. Derudover er der også ofte en udgift i udklædningen, i og med at man sjældent har noget til at ligge, som passer til temaet. Dermed kan det også godt blive lidt dyrt, hvis man gerne vil have det hele, samtidig med at det man køber er godt nok.

Spøg og skæmt

Er du forælder-typen, der elsker at gå all-in, så barnets sjove dag kun bliver endnu bedre? Så er der en masse små ting, som du kan gøre. Også uden at det bliver alt for dyrt. Står du eksempelvis for at holde en fødselsdagsfest for de små, så mangler du måske inspiration.

Heldigvis så findes der forhandlere, hvor der sælges spøg og skæmt artikler, som eksempelvis tandsæt med bølger, rådne tænder eller grimme tænder – men også pruttepuder og hundelorte. Det vil uden tvivl tage kegler, hvis du åbner døren og byder velkommen med et falsk sæt tænder. Bare vær kreativ. Temashops store udvalg kan du se her.

En mindeværdig udklædning

Når du har styr på udklædningen og på dekorationen af huset – så er næste skridt at overveje, hvordan du har tænkt dig at gemme på minderne. For du har uden tvivl fået taget et par billeder med glade og smilende unger, som er værd at gemme på.

Et forslag til dette kunne være at lave en fotobog eller måske en fotokalender. Her samles de mest mindeværdige billeder på en måde, så de ikke bare ligger på telefonen og computeren uden at blive set. Et smart valg kunne være at lave en årskalender med dine egne billeder, så du i oktober op til halloween næste år kan blive mindet om sidste års udklædning. Både fotokalendere og fotobøger forhandles her.

Bag en kreativ kage

En anden og billig måde at gå all-in på børnenes temafest er ved at bage en temakage. Det koster ikke meget mere end normale kager, det er kun udsmykningen, som muligvis koster lidt ekstra. Til halloween kunne det eksempelvis være en blodig kage, hvor der stikker en hånd op – og til fastelavn kunne det være en kage, med en eventyrlig figur på.

Uanset hvad temaet er, så kan du ganske hurtigt finde ud af, hvordan du skal gribe bagningen an. Et råd kunne være blot at foretage en hurtig dansk eller engelsk Google- eller YouTube-søgning, da siderne indeholder et væld af opfindsomme mennesker, som ønsker at dele deres kagebagning med dig. Grunden til at en engelsk google-søgning foreslås er, at der af gode grunde kunne ske at være flere relevante kager til dit tema.