Hold påskeferie på budget

Sponsoreret indlæg
Påskeferien nærmer sig med hastige skridt – men det er ikke alle, der kan holde den påskeferie, de drømmer om. Det kan nemlig være utrolig dyrt at holde ferie, fordi de fleste forbinder ferier med aktiviteter og anderledes eventyr både for børn og voksne. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være dyrt at holde ferie, og man kan sagtens holde en påskeferie på budget, uden at nogen kommer til at kede sig. Det er faktisk ikke så svært at finde på aktiviteter, der kan fylde ferien med sjove oplevelser, til billige penge. Herunder får du nogle tips til, hvad du kan lave i din påskeferie, uden budgettet springer.

Tag hyggen indenfor

Ferier byder på hygge og kvalitetstid med dem, du holder af. Og kvalitetstid behøver ikke koste noget – det vigtigste er, at man hygger sig. I påskeferien kan du tage hyggen med indenfor med spil, film og serier. Påskeferiens helligdage lægger på mange måder op til at spare penge – fordi de fleste butikker har lukket. Derfor er der også rigtig god grund til at koble helt fra inden døre med dem, du har lyst til at være sammen med. I kan spille spil med børnene, se en god film eller noget helt tredje– det vigtigste er, at i tilbringer tiden sammen med noget, alle synes er hyggeligt og sjovt. Der findes utrolig mange forskellige spil for hele familien – på www.spilcompagniet.dk kan i finde inspiration til spil, I kan spille sammen i påskedagene.

Gå på opdagelse i naturen

Foråret er over os, og det er påsken et sikkert tegn på. Derfor er det også rigtig skønt at lave noget udenfor, når vejret er til det. Det er en rigtig god og billig ide at gå på opdagelse i naturen. Du kan tage børnene med i skoven for at finde skatte og ting, I kan bruge i kunstværker, når I kommer hjem. På den måde kan I hurtigt og nemt få mange timer til at gå med hyggelige gåture og kreativ leg. I kan også tage på stranden og finde muslingeskaller og kigge på vandet, der bruser – der er rigtig mange ting, I kan lave sammen i naturen. Naturen er altid fyldt med overraskelser, og I vil med garanti kunne få lang tid til at gå med at gå på opdagelse i den.

”Den store bagedyst”

En aktivitet, som de fleste børn elsker, er at bage. Rigtig mange børn kan godt lide at tilbringe tid i køkkenet, hvor de kan få lov til at eksperimentere og prøve kræfter med madlavning og bagværk. Derfor er det en rigtig god ide at tage børnene med i køkkenet, hvor I kan afholde ”den store bagedyst”. I kan således hver især lave en kreation, hvorefter i kan give hinanden point og kåre en vinder. I kan således både hygge jer under bagningen og efter bagningen med at spise de lækre kreationer. De voksne kan nyde en god kop kaffe til kagen – og det behøver ikke være dyrt. Se udvalget af billige kaffekapsler og bliv inspireret til, hvad i skal spise og drikke på den store bagedag.

Der skal kaffe til

Med al hyggen og de forskellige aktiviteter kommer der også ofte en træthed snigende sidst på dagen. Her begynder en kop kaffe at lyder enormt lækkert og tiltrængt. Nu, hvor det er ferie, og du har god tid, kan du hygge lidt ekstra om dig selv med en ekstra god kaffe. Kaffekapsler til en kop Nespresso er bare lidt bedre, end den normale instantkaffe. Hvis du er enig kan du se udvalget af billige kaffekapsler her.