En god investering er alle pengene værd

Det varme vejr er endelig på vej, og det er tid til at opdatere garderoben – og hvorfor ikke forkæle dig selv med lidt ekstra denne sommer?

Shorts, bikini og kjoler er selvfølgelig must-haves, men du kan også gøre en lidt større investering i fx en taske. I takt med, at påklædningen bliver lettere, ryger lommerne og de store tasker nemlig også, så du har brug for en lille skuldertaske til the essentials. Hvis du ikke allerede har en, er det på høje tid at begynde at lede. Den perfekte taske finder du nemlig ikke i første forsøg, så giv dig tid til at overveje, hvad der passer til dine behov og din stil – og vælg gerne en, der også kan bruges næste år, så du laver en langsigtet investering i stedet for et impulskøb, du aldrig bliver rigtig glad for.

De trendy og de tidløse

Kig for eksempel ved Marc Jacobs, som i mange år har været kendetegnet ved netop deres tasker – fra de helt klassiske sorte med gulddetaljer til de sæsonprægede med farver og mønstre. Hvis du er på udkig efter en taske, du kan bruge i mange sæsoner, og som altid vil løfte dit outfit, uanset hvad moden er, er en taske fra Marc Jacobs et godt bud. De er i den dyrere ende, men kvaliteten er også i top, og det enkle design er så tidløst, at du aldrig går galt i byen med sådan et køb.

Forkæl dig selv

Uanset hvilken tilføjelse til garderoben, du drømmer om i år, vil jeg opfordre dig til at overveje, hvad du allerhelst vil have, og så købe det. Det er vigtigt at forkæle sig selv en gang imellem, og der er ingen bedre følelse, end at stå med noget i hånden, som man har drømt om i årevis.

Og når du så endelig har købt dit drømmeitem, så husk at passe godt på det, så det forbliver flot i mange år. Sko, tasker og overtøj skal plejes og imprægneres og tøj skal vaskes efter anbefalingerne, så det ikke krymper eller mister formen. Hvis du er opmærksom på det, forlænger du levetiden på din basisgarderobe med flere år.