Vaskemaskine test

Billig vaskemaskine testvinder

Forbrugermagasinet TÆNK har testet en masse vaskemaskiner på markedet.

I TÆNKs test af vaskemaskiner indgår blandt andet Bosch Vaskemaskine WAS32783SN. Denne maskine klarer sig godt i testen og er et godt køb hvis man vil holde prisen på den nye vaskemaskine under 5.000 kr. Vaskemaskinen kan rumme 8 kg. hvilket er i den høje ende i forhold til andre vaskemaskiner. Denne vaskemaskine kan i øjeblikket købes for 4.600 kr. online på Elgigantens hjemmeside. Elgiganten kører i øjeblikket en kampagne hvor man kan få gratis levering af hvidevarer bestilt på nettet.

Se nogle videoer af nogle af de vaskemaskiner som TÆNK har testet vaskemaskinerne herunder.

Vaskemaskine købsguide

Hvad skal man kigge efter når man skal vælge vaskemaskine? Se videoen herunder for at finde ud af hvad der er en god idé at kigge efter når du skal ud og købe en ny vaskemaskine.

 

Vaskemaskine stik uden jord?

De fleste vaskemaskiner i dag leveres med et stik uden jord – hvad gør man så? Men det er jo vigtigt at slutte vaskemaskinen til jord så du ikke får stød. Stikket er et såkaldt Schuko-stik, som ikke er et standard stik i Danmark. I diverse byggemarkeder kan du købe en schuko stik adapter. Du skal ikke betale mere end 20 kr. for sådan et stik. Elgiganten tager f.eks. hele 69 kr. for en schuko adapter.

Køb af ny vaskemasine

Læs også gode råd om køb af vaskemaskiner på forbrug.dk.

Læs TÆNKs test af vaskemaskiner her: taenk.dk/test/vaskemaskiner


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *