Spar penge: Sammenlign priser på mobilabonnementer inden køb

Der er et væld af forskellige løsninger på markedet, når det kommer til mobilabonnementer. Derfor kan det være svært at finde rundt i, hvilket man skal vælge, hvis man er påbegyndt jagten på sit nye mobilabonnement. Særligt hvis det skal være det billigste, for det er den måde de fleste teleselskaber markedsfører sig selv på.

Derfor bør du gøre op med dig selv, hvad du egentlig har brug for? Er der behov for særlige ydelser inkluderet i abonnementet — udover selvfølgelig data, telefoni og sms? Eller skal du udelukkende kunne ringe, gå på nettet og skrive? Uanset hvad, er det vigtigt, at du kender dit behov. Det kan du tjekke hos din nuværende udbyder, men ellers har du sandsynligvis en idé om, hvor meget du har brug for.

Sådan sammenligner du teleselskabernes priser

Nettet er et fantastisk sted. I hvert fald hvis du gerne vil finde billige produkter. For her har du nemlig mulighed for at få serveret det hele på et sølvfad via sider som PriceRunner.dk, PricePusher.eu og TelePrisGuide.dk.

Hvor de to første prissammenligningsportaler primært centrerer sig omkring fysiske produkter, har du på TelePrisGuide.dk mulighed for at sammenligne teleselskabernes mobilabonnementer, bredbånd og meget mere. Det er smart, hvis du har besluttet dig for, at du vil finde et billigere abonnement – eller bare ét, der passer bedre til dine præferencer.

Har du brug for underholdning?

Mange teleselskaber tilbyder pakker, hvor du har mulighed for at vælge forskellige andre services med end tale, sms og data. Eksempelvis streaming. Det kan være en god idé, hvis du i forvejen har et abonnement på Netflix, Viaplay, HBO eller en anden streaming-tjeneste.

Køber du en mobiltelefon samtidig?

De fleste teleselskaber tilbyder, at du kan købe en mobiltelefon på afbetaling, hvis du vælger at oprette et abonnement hos dem samtidig med. Dén løsning er der mange, der gør brug af, når de skal have en ny telefon, fordi der ikke er de store renter på.

Anbefalingen er derfor; undersøg dit behov og anvend en prissammenligningstjeneste til at sammenligne de forskellige teleselskabers løsninger.