Spar på din bils afskrivning ved at sælge på bilauktion

Sponsoreret indlæg
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du som bilejer hurtigt kan ende med, at skulle tage en større afskrivning på din bil, når du sælger den. Derfor er der naturligvis også mange danskere, der er interesseret i, at kunne spare mest muligt på deres bils afskrivning, når de skal sælge den igen. Heldigvis findes der en række forskellige tiltag, du kan foretage dig, hvis du har et ønske om, at kunne sikre at afskrivningen bliver minimeret mest muligt.

 

Der er rigtig mange danskere, der enten vælger at bytte deres bil ind, når de køber en ny hos forhandleren, men der er ligeledes også mange, der i stedet vælger at sælge den privat, hvilket oftest er noget, der foregår via enten Bilbasen eller de sociale medier – der er ligeledes også mange, der har god succes med at blande begge dele, så deres annonce når ud til flere mennesker. Faktum er dog, at det ikke altid er den bedste måde at sælge din bil på.

 

Privat handel og salg til forhandler sænker salgspris

Som nævnt ovenfor, så er det meget almindeligt, at danskere, der har et ønske om at sælge deres bil vælger at benytte sig af en platform som f.eks. Bilbasen til at sælge til en privat køber eller derimod vælger de at bytte den ind, når de skal købe en ny bil hos en forhandler. Begge dele kan naturligvis virke meget praktisk, da du ikke skal foretage dig synderligt meget i denne sammenhæng andet end, at vente på, at bilen bliver solgt eller der kommer et bud.

 

Faktum er dog, at du meget sjældent ender med at få tilbudt en god pris, når du benytter dig af én disse to muligheder i forbindelse med salget af din bolig. Både forhandlere og privatpersoner vil naturligvis så vidt muligt forsøge at byde din bil ned i pris, så de dermed får muligheden for at købe den til den bedst tænkelige pris. Det er også derfor, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at være på vagt, hvis du har intentioner om at skulle benytte én af disse to metoder til at afhænde din bolig.

 

Sælg i stedet bilen på bilauktion

Hvad du derimod bør overveje er, at sælge din bil på en såkaldt bilauktion. Her vil din bil naturligvis blive budt op i prisen, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det hovedsageligt er noget, der kan betale sig, hvis der er tale om en mere luksuriøs bil, da det naturligvis ikke er alle biler, der kan sælges på en bilauktion – men det står dig naturligvis frit for at forsøge, da det er dit helt eget valg.

 

Det kan dog være en god idé at invitere forskellige virksomheder med til auktionen, hvilket kan skabe mere volumen, hvilket du blandt andet vil kunne læse mere om ved at klikke her – på denne måde kan du også være sikker på, at du dermed vil kunne spare mest mulig på din bils afskrivning, uanset hvad den koster.