Eksklusive og alsidige Mads Ziegler smykker

”Eksklusive smykker i dansk design” er overskriften, når det kommer til Mads Ziegler smykker – i hvert fald ifølge producenten selv, som sætter fokus på alsidigt design og kvalitetsmaterialer i fremstillingen af smykker.

Mads Ziegler smykker designes af manden af samme navn – en mand med mere end 25 års erfaring i smykkebranchen. Mads Ziegler sætter pris på gode materialer og kompromisløst design, når han udvikler smykker til de tre hovedkollektioner: Gold Label, Silver Label og White Label.

De tre hovedkollektioner inden for Mads Ziegler smykker henvender sig til forskellige typer af kvinder i forskellige livsfaser – der findes derfor Mads Ziegler smykker til enhver kvinde og til enhver anledning.

Som navnene på kollektionerne antyder, er der først og fremmest fokus på anvendelsen af hhv. guld og sølv i to af de tre ”labels”, mens der i det tredje – White Label – indgår en kombination af de to materialer. Her er fokus på designet af minimalistiske smykker samt på anvendelsen af enkle, grafiske former. Smykkerne i White Label er, ifølge producenten selv, mere tidstypiske og modeprægede sammenlignet med de to øvrige serier – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten, da der i White Label serien anvendes både sterlingsølv og 8 karat guld.

14 karat guld med brillanter, smaragder, rubiner og safirer udgør de fine materialer, som anvendes i Mads Ziegler smykker fra Gold Label, mens sterlingsølv igen er det primære materiale i denne series pendant, Silver Label, der dog også indeholder de førnævnte smykkesten.

Uanset, hvilken type kvinde, der køber Mads Ziegler smykker, vil hun med stor sandsynlighed finde noget, der falder i hendes smag. Udvalget af smykker er bredt, og stilarterne er mange. Derudover er det – i hvert fald ifølge Mads Ziegler selv – en målsætning, at skabe smykker, som passer til netop den kvinde, der skal bære dem, og som derved er med til at understrege den enkelte kvindes personlighed, udtryk og stil.