Rejseforsikring – prissammenligning

Synes du også at rejseforsikringerne er for dyre?

Du har måske lige været heldig, at finde en billig ferierejse, men ender med at købe en alt for dyr rejseforsikring? Mange forbrugere vælger rejseselskabernes dyre forsikringstilbud uden at tænke over, om forsikringen kunne være fundet billigere et andet sted. Ofte kan der være mange penge at spare ved at undersøge markedet for rejseforsikringer inden man køber en forsikring.

Ikke nok med, at mange snyder sig selv ved ikke, at undersøge markedet før de køber en rejseforsikring. Mange er allerede dækket igennem deres almindelige indbo/familieforsikring.

Det kan som regel bedst betale sig, at benytte sig af rejseforsikringen fra ens almindelige forsikringsselskab, hvor prisen prisen ofte kan være flere gange lavere end priserne hos de traditionelle rejseforsikringsselskaber. Se f.eks. følgende eksempler for en årsrejseforsikring for hele verden:

Nykredit rejseforsikring: 495 kr. pr år.

Gjensidige rejseforsikring: 837 kr. pr. år

Sygeforsikringen danmark: 261 kr. pr. kvartal det første år(1044kr pr. år), derefter 168 kroner pr. kvartal (672 kr pr. år).

Europæiske rejseforsikring: 1102 kr. pr. år.

ihi Bupa rejseforsikring: 1546 kr. pr. år

Det dyreste selskab er altså mere end tre gange så dyrt som det billigste!

Priserne er fundet på selskabernes hjemmesider. Du kan selv prøve at gå ind på dit eget forsikringsselskabs hjemmeside og se hvad de tager for en rejseforsikring. Mange forsikringsselskaber kræver, at man i forvejen er kunde for at kunne tegne en billig rejseforsikring. Der er dog også en række selskaber, som ikke kræver at man tegner andre forsikringer. Du skal også være opmærksom på, om prisen er for hele husstanden eller kun for en person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *