Prøv en alternativ ferie med et krydstogt

Sponsoreret indlæg
Når de fleste mennesker tænker på ferie, så er det enten skiferier eller de klassiske charterferier, der dukker op i tankerne. Men der er en type rejse, som ikke er specielt udbredt i Danmark, men som virkelig giver god værdi for pengene. Krydstogtsrejser.

Man sidder nu og rynker på panden, fordi det ikke er noget man normalt overvejer, når man skal vælge familiens næste ferie. Men hvorfor gør man egentlig ikke det? Krydstogt er en fantastisk måde at holde ferie på.

Glimrende valuta for pengene

Når men bestiller et krydstogt får man altid både værelser, alle måltider og underholdning med i prisen. Desuden bliver man transporteret let og komfortabelt mellem forskellige spændende destinationer. Ofte vil man kunne få et lækkert krydstogt helt ned til 7-800kr pr. nat, hvilket er en del billigere end noget hotel, motel eller lignende sted, hvor man også ville skulle betale for mad og underholdning.

Derudover er der ofte en masse spændende aktiviteter for både børn og voksne, så man aldrig kommer til at kede sig.

Det er et flydende hotel

Men et krydstogt kan du leve efter devisen: Se mange forskellige lokationer, men pak kun ud én gang. Du pakker dine kufferter ud, når du kommer til din kahyt, men du bliver stadig transporteret rundt og får mulighed for at se forskellige spændende steder. Det er et hotel, som flyder rundt på havet og fører dig hvorhen du nu har valgt.

Hver morgen vågner du og er ankommet til at nyt sted, så man keder sig aldrig.

Der findes ofte et væld af interessante aktiviteter ombord

Mange fravælger krydstogt, fordi de er bange for at kede sig ombord. Det er noget pjat, for på de større skibe er der et væld af forskellige tilbud om aktiviteter. Du kan tage en spa-dag, hvor du lader dig forkæle med wellness og massage. Eller måske vil du bare slikke sol på dækket, mens du slukker tørsten med læskende drinks. Husk solcreme til turen, da solen på havet er endnu farligere end på land.

Krydstogtferier er nemme at planlægge

Fordi beboelse og mad er samlet et sted, er det meget nemt at planlægge en krydstogtsrejse. Vælg dit skib, kahyt og hvor meget af maden du vil have med i prisen og tag så afsted. Du skal ikke søge og lede efter hoteller, der er i din prisklasse og som har ledige værelser på de rigtige datoer.

Tag flyet og mød skibet i den valgte havn, og når ferien er slut stiger du af i den aftalte havn og hopper på flyet hjem. Et krydstogt er simpelthen den nemmeste måde at holde ferie på. Så prøv nu og få dine egne uforglemmelige krydstogtsrejser.