Spar penge på dit nye armbåndsur

Vi danskere elsker at spare penge og vi går ofte meget langt for at opnå en god deal. Vi har heller ikke noget problem med at ”prutte om prisen” for at finde os en god deal og med nettet som det store sted for at købe sin ure og andre smykker i dag, så har vi med andre ord fundet os den perfekte legeplads.

Hos Chris Copenhagen har du mulighed for at finde en lang række fine og nye armbåndsure som rammer lige ned i modens hjerte og hvor du med sikkerhed opnår høj kvalitet til i forvejen fornuftige priser. De smarte ure fra Chris Copenhagen har således en langt højere kvalitet end f.eks. mærker som Michael Kors, Hugo Boss eller Tommy Hilfiger i det både glastypen og urværket er fremstillet på bedre vis.

I forvejen kan du købe Chris Copenhagen ure til lavere priser end de føromtalte mærker, men udover det får du netop nu 25% på alle ure ved at bruge rabatkoden SPARMERE igennem check-out. Tilbuddet gælder kun mærkets egen online shop, så klik dig ind og se de mange mulighed til både mænd og kvinder og få dig et designerur fra Danmark.

Husk at udover de 25% rabat så er der GRATIS fragt, så køb i dag og få leveret indenfor 1-2 hverdage.


Kunne du tænke dig at bidrage med indhold til Spar Mere?
Vidste du, at du selv kan oprette en bruger og udgive gæsteartikler? Alt, vi kræver er, at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger