Rideferier og rideture på islandske heste

Rideferie på islandske hesteDe små islandske heste er populære, fordi de har en roligt og godt sind, og så er de ganske søde at se på, fordi de ikke bliver så store og altid vil ligne ponyer. Hvis du går og overvejer, om en ridetur på en islandsk hest kunne være noget for dig eller en god ferieoplevelse for dine børn, så følg med her.

Der findes flere rejsecentre i Danmark, der arrangerer rideferie med masser af hesteridning på islændere. For eksempel har Krogbækgaard Kursus- & Feriecenter flere typer af ferie med ridning som det helt store tema. Hvis du går efter sådan et ophold med islandsk hesteridning, så skal du være helt sikker på, at ridning er noget for dig, for sådanne ophold er ikke billige. Et ophold på førnævnte feriecenter i en weekend (2 dage) med ridning og mad vil koste 4900 korner for to voksne og et barn på under 15 år. 1900 kroner ekstra hvis opholdet finder sted i juli. En hel uge med ridning og mad vil koste omkring 14.000 kroner for en familie af samme størrelse. Svennebjerg Islænder Ridecenter er en rideskole, som også tilbyder ridelejre. Rideopholdene er ikke specielt meget billigere end det første eksempel, men dette ridecenter har også heste til salg. På en ridecenter finder du også mange andre tilbyd end blot rideferier, så er du på udkig efter salg af islandske heste og ønsker at købe en, så kunne dette sted være noget for dig.

Tilbage til rideferierne – det er mange penge. Det kunne jo godt være, at du ikke havde forestillet dig at en rideoplevelse til dig og dine børn skulle koste så meget .Et alternativ til rideferierne kunne være et tur til Langagergaard ved Skagen, som tilbyder dagsture til en overkommelig pris. I kan eksempelvis ride på skovtur i 1 ½ time for ca. 700 kroner (3 pers) eller I kan tage 2 ½ time til stranden på hesteryg for ca. 1500 kroner (også 3 pers.). På den måde får I en fornemmelse for, om rideferier er noget for jer uden at bruge mange penge på en uges ferie med hestene, hvis I egentlig hellere ville have været til Mallorca!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *