Spar penge på det bedste glattejern til tykt, fint eller tyndt hår

Vi ønsker alle at spare penge på nye produkter, og med det kæmpe udbud og udvalg der findes online, så er det en forholdsvis nem sag. Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor personlig pleje produkter, og mere specificikt, de forskellige hårprodukter du bruger på daglig basis.

Spar penge på det bedste glattejern til tykt hår, eller tyndt hår for den sags skyld. Det er, hvad du får et par tips til her, for det at spare penge er ikke kun beløbet nu og her, men også produktets brug på sigt.

Hvad er det bedste versus billigste glattejern?

Du kan købe et super billigt glattejern i supermarkeder eller over grænsen i en af de mange kiosker ved den tyske grænse, helt ligesom du kan købe udenfor EU, hvor du dog som regel vil blive tildelt en ekstra regning for import. Det er dog ikke altid det bedste og billigste køb på sigt, for et glattejern skal bruges i håret, og du ønsker også det flotte hår i mange år fremefter.

Det bedste glattejern er ofte det bedre og billigste køb for dit hårs skyld. Her skal du så bare beslutte dig for, hvilket glattejern der rent faktisk er bedst. Her er det økonomiske budget selvfølgelig også en af de mange parametre som du skal tage med i beslutningen.

Hvad er det bedste glattejern til tykt eller tyndt hår?

Der er en del fordele ved at bruge lidt flere penge på et godt glattejern. Du vil ofte spare penge på sigt, hvis du vælger at investerer flere penge i et ordentlig produkt fra starten af. Det skyldes at et kvalitets produkt holder længere og så selvfølgelig, at det giver et bedre resultat og beskytter dit hår det bedre.

Når du skal vælge et godt glattejern, så skal du selvfølgelig vælge ud fra en af disse hårtyper:

  • Tykt hår: Hvis du ejer et stort tykt hår, så skal du vælge et glattejern der kan give en jævn fordelt varme fra start af, og måske varmeplader der er lidt større end normalt. Her er GHD Maxi styleren den dyre udgave, men nok også den absolut bedste.
  • Fint hår: Et fint og tyndt hår kræver en god keramisk belægning så dit hår ikke bliver brændt hurtigt af. Varmen skal være godt fordelt og være i stand til at danse hurtigt gennem håret uden at brænde sig fast. GHD er altid det gode valg, men også HH Simonsen eller måske de billigere udgaver af det franske brand Babyliss, vil være det gode valg.
  • Krøllet hår: Hvis du har fint og krøllet hår, så er det gode valg en styler hvor du har mulighed for at skifte temperatur.

Din hårtype vælger glattejernet, men dog er den vigtigste ting når du skal vælge et glattejern, materialet til at varme op og lede varmen i styleren.

Varmen er det vigtigste ved glattejernet

Varmepladerne er nemlig det, som gør at dit hår bliver glattet og også om det er bliver beskyttet bedst muligt. Her vil de billigste modeller komme med en metal plade og temperatur indstillinger. Du vil spare mange penge på at købe dette jern her og nu, men metal leder ikke varme særligt godt, så disse kan være med til at ødelægge dit hår, og absolut en type glattejern du skal se bort fra, ligegyldigt hvor billige de er.

Keramik, tourmaline eller ionisk er materialer er hvad du skal vælge. Keramik finder du i mange stylers, hvor det dog ofte betyder, at der er lagt en belægning ovenpå aluminium. Keramik gør, at håret ikke brænder fast på overfladen, som du ofte vil opleve ved metal. Torumaline-ionisk keramikbelægning giver dig den jævne varmefordeling, hvor ionisk er det mest avanceret og dyre materiale.

Hvis du har tykt eller krøllet hår, så vil du spare flest penge i længden på at vælge de dyre og gode materialer, for jo tykkere hår, jo mere varme skal der fordeles hurtigt og jævnt – hvis du vel og mærke ønsker et flot hår om 10-20 år også.