Spar penge på kraftige lommelygter

Lige nu er der alletiders tilbud på enormt kraftige lommelygter med hele 1.000 lumen. Lommelygterne lyser alt op i mørket, og er så absolut ikke for børn.

De er blevet testet helt vandvittigt ved både at smide store sten ned over dem, smide dem i kogende vand, holde dem over brændende bål, og køre dem over med bil. De her lommelygter de holder til ALT.

Samtidigt så kan de redde din røv hvis du en dag bliver overfaldet og har lygten med, for de har en stroboskop-funktion, der gør at du kan desorientere et menneske eller et dyr fuldstændigt.

Det lyder vildt, og det er det også – og firmaet giver endda 100% tilfredshedsgaranti. Uanset hvorfor du ikke skulle være tilfreds, så kan du få dine penge igen. Det betyder at der ikke er nogen som helst risiko ved at købe lommelygterne. Klik her!

Den bedste lommelygte

Giv dig selv den bedste lommelygte. Efter tre uger i skovene på vestkysten med omkring 50 forskellige lommelygter og utallige tråde på en række lommelygte-entusiastfora, har jeg gennemgået næsten 200 lommelygter, og den bedste er helt klart OwlBite-lommelygten.

Mit valg er en high-end lommelygte til en pris hvor alle kan være med. Den har de vigtigste funktioner som dens konkurrenter (konkurrenterne er bare langt dyrere). Du kan indstille lyset fra både super skarpe 1.000 lumen, mellemkraftige 500 lumen og almindelig styrke 200 lumen. Derudover har en stroboskop-funktion og SOS-funktion.

Ligesom mange af de bedste lommelygter har lyset en to-knap-grænseflade, der gør det nemt at skifte gennem lysstyrkeniveauerne. Den blændende strobe-tilstand er nyttig i en overfaldssituation, men OwlBite’s design gør det nemt at undgå at aktivere stroben under almindelig brug, en fordel i forhold til de fleste konkurrenter. Lommelygtens lys er naturlig hvid ligesom de dyrere alternativer.

Den går bogstaveligt talt gennem både ild og vand med dig. Dens 3 AAA-batterier gør det nemt og hurtigt at skifte batterier, da de findes i de fleste supermarkeder og kiosker. Strålen fra lygten giver sådan en god samlet synlighed, når man leder efter noget blandt træer og buske i skoven om natten.

OwlBite er nogle gange udsolgt, men det er værd at vente på at den er på lager igen, hvis den skulle være udsolgt. Den har en super god enhåndsbetjent vidvinkelstråle. 

Hvis du er interesseret i at få en top-kvalitets-lommelygte til så få penge som muligt, så er det helt klart OwlBite-lygten du skal gå efter. 

Lommelygte

Spar 50% lige nu

Lige nu kører firmaet med 50% rabat på lommelygterne. Hvor længe de gør det, det ved jeg ikke. Uanset hvad, så kan lommelygten sagtens bære en pris på 1.000-1.500 kr., så det er bare om at slå til så længe rabatten og lageret er der.

Så, ja, uanset om de kører kampagne eller ej, så er det en helt fantastisk lommelygte til prisen. Og, med deres 100% tilfredshedsgaranti, så kan det ikke gå helt galt. Man kan simpelthen sende lygten tilbage uanset hvorfor man ønsker at gøre det. De stiller ikke spørgsmålstegn ved det. Hvis man vil informere om årsagen, så vil de meget gerne høre hvorfor, så de kan forbedre sig – men du er ikke forpligtet til at forklare hvad det præcist skulle være, hvis du skulle ske at være utilfreds.

Det er en selvfølge at der er 2 års garanti på lygten, da det er et dansk firma. Da firmaet er i Danmark tager det heller ikke lang tid for leveringen. Jeg modtog selv min dagen efter jeg bestilte. Og, det er til trods for at de skriver at det kan tage op til 5 dage.

Test af lommelygtens holdbarhed

Jeg troede først det var gas da jeg så firmaet test-video, men de har seriøst testet holdbarheden ved at køre den over, holde den inde i et bål, smide den i kogende vand, dykke den tur i akvariet sammen med fiskene, og sidst men ikke mindst banket en stor brosten ned over den – og den lyste stadig. Det er helt vildt!

Se selv deres video på YouTube eller deres hjemmeside. De viser også hvor stor forskel der er på en almindelige lygte og på OwlBite-lygtens lysstyrke. Den kan virkelig lyse alt op i mørket.

Køb lommelygten i dag. Klik her!