Spar mange penge ved at sammenligne leverandører

Spar penge gennem sammenligning

Spar penge gennem sammenligning

Sammenligning af leverandører er let metode til at få et ultimativt overblik omkring eksempelvis hvilket mobilabonnement eller lån, der er billigst for dig lige nu.

Regningerne kører bare over betalingsserivce. Og det er lidt kedeligt at kigge på, hvordan at man kan få bragt prisen ned på alt fra mobilabonnement, forbrugslån, forsikringer til a-kasse.

Lyder dette bekendt?

Mange leverandører af de førnævnte ydelser scorer hvert år tusindvis af kroner på folk som ikke lige gider at bruge én time på at få ændret i de løbende udgifter i hjemmet.

Ofte er det nemlig helt unødvendigt at man betaler 300 kroner for et mobilabonnement, blot fordi man engang fik det sammen med en telefon, man købte. Den rigtige pris burde for de fleste danskere i dette tilfælde nærme sig en tredjedel af denne pris.

Hjælp til at spare penge gennem prissammenligning

Ovenstående scenarium er en af årsagerne til at hjemmesidsen Sammenligner.dk er blevet lavet. Siden går igennem alle de forskellige udbydere inden for en lang række forskellige af de områder, der typisk hører til blandt de dyreste i de fleste almindelige danskeres husholdning.

Konceptet med at sammenligne priser på internettet er sikkert velkendt for de fleste, men hvad Sammenligner.dk gør anderledes er, at den:

  • For det første har fravalgt alle de dyreste abonnementer og tjenester, som mange andre sider tager med. På den måde bliver det langt mere gennemskueligt, at man i virkeligheden får valgt det bedste til ens behov – og ikke lader sig overtale til en ny for dyr løsning.
  • For det andet bliver der på Sammenligner.dk sammenlignet over flere forskellige ting. Dermed skal man ikke gå til en hjemmeside for at sammenligne mobilabonnementer – og en anden for at finde et billigere forbrugslån.

Sådan fungerer prissammenligningen

Siden fungerer ganske simpelt ved at man:

  • Går ind på produktsiden for det, man vil sammenligne
  • Klikker sig ind på den leverandør, der har det bedste tilbud til ens behov
  • Skifter til den nye leverandør på den nye leverandørs hjemmeside.

Det skal siges, at det er 100 % gratis at bruge tjenesten, ligesom at Sammenligner.dk er uafhængig af alle de individuelle leverandører. På den måde at man sikret, at der ikke er skjule dagsordener om at skjule særligt billige tilbud fra visse leverandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *