Sælg dine brugte ting og tjen 30.000 kroner

Mange danskere har ting de ikke bruger

Der er rigtig mange danskere, som kan få meget stor glæde af at få solgt nogle af deres ting. Der er nemlig en del personer, som har en masse gamle og overflødige ting til at ligge i deres hjem. Det kan eksempelvis være, at man ude i sin garage eller i sit skur har gamle cykler, rulleskøjter, haveredskaber, plæneklippere eller lignende stående, som man ikke brugere længere, fordi man har anskaffet sig nogle nye ting i stedet for.

Dette gør dog, at man har nogle ting stående i sit hjem, som ofte kan tage en masse plads, og derfor kan det være en god idé, at man får ryddet op i alle disse mange ting, som man har stående i sit hjem. Det er dog en skam, hvis man eksempelvis smider en cykel på lossepladsen, hvis den i bund og grund fungerer, som den skal, men man blot har erhvervet en ny enten til sig selv eller måske til sine børn.

I en sådan situation er der rigtig mange, som kunne få glæde af at sætte deres gamle ting som eksempelvis en cykel eller andet til salg på sider som eksempelvis Den Blå Avis. Man vil på den måde både kunne få ryddet op samtidig med, at man kan få nogle penge for sine gamle ting, og faktisk er det bestemt ikke bare småpenge, der er at tjene ved at sætte sine gamle ting til salg.

Et godt tip kan være, at du i en weekend gennemgår garagen, skuret, værkstedet, kælderen, værelset og loftet for ting, som du ikke længere bruger, og som du godt kunne tænke dig at få solgt og derved også få inkasseret en god skilling for dine brugte ting. Det kan eksempelvis være en god idé, at du eksempelvis bruger en af dagene i en weekend på at finde en masse forskellige ting, og at du bruger en anden dag på at lægge annoncer op på nettet af de ting, som du har fundet, og som du gerne vil sætte til salg.

Mange forskellige ting kan sælges brugt

Der findes talrige eksempler på ting, som man har mulighed for at sætte til salg brugt. Brugthandel er helt bestemt noget, som er meget bredt, og der bliver hver eneste dag både købt og solgt en række forskellige ting indenfor mange forskellige kategorier. Noget der i stigende grad bliver mere og mere populært er køb og salg af tøj brugt. Mange vælger nemlig at sætte deres brugte tøj til salg, og interessen for køb af brugt tøj kan man blandt andet se er stigende på antallet af brugere, der eksempelvis benytter en onlinetjeneste som Trendsales.

Der er faktisk mere eller mindre ikke nogen grænse for hvilke ting, som du kan sælge brugt. Du kan på en række forskellige hjemmesider indrykke annoncer for alt lige fra huse til knallerter, DVD-film, Cd’er, radioer, opvaskemaskiner, reoler, havemøbler, malerier, mobiltelefoner samt rigtig mange andre ting. Uanset hvad du har til at ligge i gemmerne, som du gerne vil have solgt, så vil der forelægge god mulighed for det på nettet.

Her kan du sælge dine brugte ting

På hjemmesiderne DBA.dk samt Guloggratis.dk kan private både og købe og sælge deres brugte ting. Her kan du samlet set finde langt over 1 million annoncer, så der er slet ingen tvivl om, at brugthandel er noget, som danskerne laver i stor stil. Særligt bliver der på disse to hjemmesider solgt alt lige fra biler til vaskemaskiner, cykler, tøj, vin, mobiltelefoner og rigtig mange andre ting. Her kan du med andre ord sætte alverdens forskellige ting til salg, som du gerne vil af med. Fordelen er samtidig også, at det i næsten alle de mange kategorier du kan finde på Den Blå Avis er gratis at indrykke sin annonce.

Dog er der enkelte kategorier på begge sider, hvor man skal betale et mindre beløb for at få sin annonce gjort aktiv – blandt andet hvis man skal have solgt sin bil.

Et andet sted som du eventuelt også kan overveje at sætte nogle af dine ting til salg på er QXL.dk.

Så meget kan du tjene på at sælge dine ting brugt

Langt de fleste hjem vil have mulighed for som minimum at tjene 30.000 kroner, hvis de for alvor går i gang med at gennemgå alle hjørne og kroge i hjemmet for gamle ting, som ikke bruger længere. Dette kan i de fleste personers øre lyde af rigtig meget, men faktisk er et beløb, som ligger i omegnen af cirka 30.000 kroner et meget realistisk beløb at få ind for de fleste husstande, hvis man giver sig til at rydde grundigt op og finder en række gamle ting. Man skal huske på, at nogle ting naturligvis er større end andre, og der vil selvfølgelig også være forskellig værdi på de ting, man har.

God fornøjelse med salget af dine brugte ting på nettet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *