Vind en 1.000.000 kr. Ja en million kroner!

Vind en million kroner til dig eller din ven. Står du og mangler en million kroner? Så meld dig som deltage til næste sæsons Hvem vil være Millionær?

Vind en million til din ven

Kender du nogen som har fortjent at blive millionær? Hvis du kender nogen som du synes har fortjent at vinde 1.000.000 kr. så er det nu du har muligheden for at gøre det til virkelighed! TV 2 søger i øjeblikket vennepar som ønsker at gøre noget godt for en ven som fortjener det. Meld jer som deltagere i Hvem vil være millionær? og måske er i de heldige der får lov at komme ind i studiet med Hans Pilgaard.

Jamen, jeg er fattig! Jeg mangler penge!

Mangler du selv penge? Kunne du selv bruge en million? Hvis du er single og kunne  tænke dig at komme på en blind date med muligheden for at vinde en million kroner samtidig så se her. Hvem vil være millionær? søger nemlig også i øjeblikket efter singler, der ønsker at deltage i programmet og samtidig møde en anden single i Hvem vil være millionær dating special.

Tilmeld dig som deltager i næste sæsons Hvem vil være millionær her: programmer.tv2.dk/…

Hvis du er heldig at blive valgt til at deltage i programmet så anbefaler vi at du forbereder dig grundigt så du ikke klarer dig lige så “godt” som rapperne Niarn og U$O da de deltog i Hvem vil være millionær. Se hvordan det gik dem her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oe0eP8RiIyU[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *