Tidsregistrering – Hvad skal du forvente?

Tidsregistrering med fleksibilitet

Tidsregistrering skal være en hurtig metode at indtaste ens tid, for at undgå mundtlige beskeder, håndskrevne noter og andre metoder, hvorpå tid og løn kan risikere at blive til ukorrekt information der skader enten virksomhed eller arbejder.

Derfor er det vigtigt som virksomhed at få adgang til en række fleksibilitetsmuligheder, så I kan tilpasse jeres tidsregistreringssystem til netop de behov I har brug for, for at få hverdagen til at hænge sammen og bespare administrationsarbejdet.

Derfor skal det tage under et eller to minutter at tjekke ind og ud, eller melde jeres fravær, ferie og andre potentielle årsager til ikke at møde op på arbejdet, møde sent eller gå tidligt.

Hvad kan du forvente fra et tidsregistreringssystem?

Hav ikke forventer til det, men i stedet se på hvad I har brug for af løsninger. Derfra kan I se på om det tidsregistreringssystem I viser interesse i har netop de funktioner, som I har brug for i deres virksomhed. På den måde kan I få styr på arbejdstid, budgetter, vagtplan, projekter og hvordan alle jeres ressourcer bruges på tværs af projekter, medarbejdere m.m. i virksomheden.

Præcis tidsregistrering

Skaf jer et system, som gør at I kan registrere tid hvor som helst når det er nødvendigt og når som helst. Eksempelvis kan det være ens mobil, en computer, en tablet eller på et væghængt terminal på jeres arbejdsplads, om det så er et kontor eller en produktionsfabrik.

Hermed kan i samle alt jeres dokumentation af arbejde et sted, i et system som foregår online, så det altid kan tjekkes uanset hvor du som leder selv befinder dig i verdenen, Danmark eller ej.

Skab profit ved gode projekter

Ved at få de nødvendige værktøjer og data til at håndtere jeres tidsforbrug, samt at have fået et indblik ind i det – Så kan I begynde at se på, hvordan I kan optimere processerne og hvor jeres virksomhed har mange store tidsrøvere. Her kan i lave projekt og vagtplanlægningsopsætning, styre budgetter ud fra medarbejderes timeløn per vagt og få automatiseret lønberegningen ud fra jeres egne opsatte lønregler. Alt kan håndteres fra et system, så efterfølgende er klar til at videresende informationen til jeres primære lønsystem til udbetaling.

Integration til lønsystemer

Tidsregistreringssystem er tidsregistreringssystemer, ikke lønsystemer. De kan udregne lønnen men de udbetaler den ikke. Derfor skal du have et system, som kan integrere og snakke sammen med netop jeres lønsystem for at undgå problemer.

Heldigvis er de fleste systemer i stand til at snakke med hinanden ved brug af en API til dataintegration. Derfor er det gjort nemt for jeres bogholder, som kun skal dobbelttjekke informationen og trykke godkend inden det sendes til lønsystemer, som håndterer det sidste for jer.

Det bygger en enklere arbejdsproces ved at lade tidsregistreringssystemet snakket sammen med jeres.

TimeMap er et tidsregistreringssystem, som gør brug af API løsninger til at snakke sammen med lønsystemer. Vi har sikret en strømlinet flow i jeres hverdag.

Med TimeMap får du mulighed for ind- og udstempling og automatisk beregning af ferie, fleks og fravær. TimeMaps tidsregistreringssystem kan bruges for alle platforme til at checke vagtplan, checke ind, få beregnet løn og opdatere ens kørselsgodtgørelse. Det hele kan lederen se fra sin egen profil, som kan godkende eller afvise fravær, ferie, mødetider eller kørselsgodtgørelse.

Tidsregistrering TimeMap

Tidsregistrering og tidsregistreringssystem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *