Carbon peeling – den effektive ansigtsbehandling

 

 

 

 

 

 

 

 

Midt i alverdens stress og jag er der ikke noget bedre end en smule selvforkælelse engang imellem. Hvis det står til mig, får jeg gerne en ansigtsbehandling et par gange om måneden, men det er ikke altid der er tid og råd til det.

Jeg er blevet introduceret til en carbon peeling hos removeit.dk, og det lyder smadder effektivt. Det skulle være noget af det bedste for huden, men det koster også derefter, efter min mening. En behandling koster normalt knap 1000 kr, og for at opnå den bedste effekt, skal behandlingen gentages 3-4 gange med et interval på 2-4 uger.

Carbon peeling er en laserbehandling, der ved hjælp af en 100 % naturlig, medicinsk kulstofblanding trænger dybt ned i huden og renser den. Metoden skulle gerne forbedre hudens struktur og sundhed på alle måder.

Det er helt klart noget, jeg overvejer at tage mig råd til, for det er altid dejligt at få gjort huden sund, lækker og yngre, og så er det jo også godt for sindet. Ud fra hjemmesiden er fordelene bl.a. reducering af rynker, behandlingen er effektiv mod akne, hudens olieproduktion nedsættes og det er en smertefri behandling. Det er da værd at tage med, så gå ind og kig på http://removeit.dk/carbon-peeling/  og bliv klogere på dem som virksomhed. Det er klart noget, jeg stærkt overvejer!